Aroma Touch Behandeling

Wat kan een Aroma Touch Behandeling nu voor jou betekenen?

Als je ziek wordt leg je vaak de nadruk op het ziek zijn, dit is logisch want je wordt er steeds mee geconfronteerd. Als jij pijn hebt, dit kan zowel fysiek als psychisch zijn gaat al je energie hierin zitten. Dat wat je aandacht geeft groeit, dat kan in positieve en negatieve zin zijn. Een Aroma Touch Behandeling kan hierin een posieve ervaring zijn.

Door het toepassen van de Aroma Touch Techniek laat je het lichaam en je geest weer ervaren dat het ook anders kan en je lichaam ook een aangename kant heeft, die zeker psychisch doorwerkt. Het is een zachte en subtiele aanraking die jou helpt ontspannen en rust vinden. Deze behandeling heeft dus een positief effect op je gevoel van welbevinden. Door de aanmaak van endorfine in je lichaam ervaar jij dus minder pijn en je voelt je beter.

Echt een weldaad voor lichaam en geest, deze AromaTouch Behandeling

Ik vind het een heerlijke ervaring om te mogen werken met deze 100% natuur zuivere oliën. Ze zijn puur en zuiver en worden met de grootste zorg uitgekozen en verwerkt.

In mijn praktijk werk ik veel met jonge ouders en kinderen Ik krijg steeds vaker vrouwen op mijn pad die kampen met PMS klachten, postpartumdepressie, burn-out, stress en overgangsklachten. Als ondersteuning gebruik ik dan graag deze oliën. Op maat aangepast aan de persoon die dit nodig heeft.

Deze oliën hebben een holistische werking en werken op spiritueel, emotioneel, fysiek en psychisch gebied. Je moet dit gewoon een keer ervaren. De ondersteunende en ontspannende werking is werkelijk uniek.

Wat houdt deze behandeling in?

Er wordt gewerkt langs de meridiaan-energiebanen en de viscerale (ingewanden) contactpunten van de rug tot de voeten. Het doel is: het sympathische en parasympathische zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te helpen brengen. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen geoptimaliseerd.

De behandeling bestaat uit zachte, ritmische aanrakingen, die diep doordringen in het weefsel en doelgericht ondersteuning geven waar het nodig is.

Deze behandeling is een weldaad voor lichaam en geest.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Wat geeft het jou?

 • stressvermindering
 • immuunversterking
 • ontstekingsreactie (vermindering)
 • homeostase (verbetering van de communicatie tussen weefsel en de organen, via het zenuwstelsel).

De essentiële oliën van do Terra bestaan uit

 • 100% pure essentiële oliën
 • 100% zuiver
 • 100% natuurlijk
 • therapeutische waarde
 • niet verdund
 • bevatten geen synthetische bestanddelen
 • bevatten geen conserveringsmiddelen

Deze techniek is ontwikkelt door DR. David Hill. Hij maakt gebruik van de essentiële oliën van DoTerra. Deze oliën zijn puur,zuiver en gecertificeerd.

Boek hier je Aroma Touchervaring Contact met Djoke

Kosten bedragen 45,– voor een behandeling

Djoke.nl kan ook naar jou toekomen, dan betaal je 5,– reiskosten.

Djoke.nl is aangesloten bij Nibig

error: Content is protected !!