Zijn dromen bedrog?

Zijn dromen bedrog? Voor mij niet, ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik mijn dromen kon en mocht waarmaken de afgelopen jaren. Hoe waardevol is dat?

Met al mijn liefde en passie heb ik de afgelopen jaren Djoke.nl vorm gegeven.

Dromen laten uitkomen en mogen vervullen is een geweldige belevenis. Het maakte mij blij en dankbaar. Zelf mocht ik dit jaren lang ervaren. Ik wilde jong trouwen en kinderen krijgen en dat is uitgekomen, ondertussen werkte en studeerde ik gewoon door. Ik geniet met volle teugen dit prachtige leven.

Natuurlijk kreeg ook ik mijn portie narigheid in het leven, maar mijn positieve aard heeft me altijd op de been gehouden. Gesteund als ik altijd ben door mijn man en kinderen, familie en vrienden. Erg waardevol.

Ik wilde graag kraamverzorgende worden en schoolde me om op 42 jarige leeftijd. Vervolgens werd ik de dupe van een nare ontslagperiode en besloot met het geld wat ik kreeg als genoegdoening, een eigen praktijk op te bouwen en voor mezelf te beginnen en moeders te gaan begeleiden die te maken kregen met een postpartumdepressie. Prachtig werk wat me veel voldoening heeft gegeven. Ik ontwikkelde als eerste cursussen voor kraamverzorgenden en genoot ervan om deze te geven aan ruim 4000 kraamverzorgenden op locatie, bij het Kraamcafé en bij de Dag van de Kraamzorg. Vervolgens kreeg ik een auto-ongeluk en een burn-out. Maar krabbelde weer op.

Ik volgde weer mijn hart en volgde een opleiding tot Aromatherapeut, organiseerde met Mary-Lou balansreizen en genoot volop. Maar nu met de Corona crisis ben ik gaan denken, mijn man gaat 10 maanden eerder met pensioen en de bedoeling was dat ik zou doorwerken.

Maar….

Na lang nadenken, twijfelen en afwegingen maken heb ik besloten om per 1 juni te stoppen met mijn praktijk.

Kinderen gekregen, 40 jaar werken, vrijwilligerswerk te hebben gedaan etc…heb ik besloten dat het genoeg is. Ik blijf met mijn essentiële olie bezig, daar ligt mijn hart en mijn passie. Maar de praktijk ga ik stopzetten.

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren.

Ik ben een blij en gelukkig mens, ik houd van het leven en geniet met volle teugen.

Mijn pad houdt niet op, ik vervolg mijn weg in een nieuwe toekomst, dat wat is geweest, is geweest en komt niet terug. Maar ik houd van uitdagingen, dus het komt beslist goed.

De website blijft nog bestaan omdat er veel waardevolle informatie op staat.

Bedankt allemaal.

error: Content is protected !!