Fijn dat je de website van Djoke.nl hebt gevonden. Voel je welkom om rond te kijken en stel gerust je vragen als je deze hebt. Ik beantwoord ze graag.

Tijdens de zwangerschap & kraamtijd denk je niet graag na over de dingen die kunnen gebeuren, zoals miskraam, vroeggeboorte, postpartumdepressie, etc…

Ben jij erop voorbereid als de roze wolk anders kleurt?

Ik ben van mening dat iedere vrouw jong of oud, uniek is. Ik help jou weer rust en balans vinden in wat voor jou belangrijk is. Met mijn ruime ervaring op het gebied van psychosociale problematiek in en rond de geboortezorg, ben ik een goede en betrouwbare gesprekspartner die net dat ietsje meer biedt waardoor jij verder kunt.

Ieder mens heeft het nodig om zich bijzonder te mogen voelen en tijd te nemen voor zichzelf. In je leven vervul je vele rollen. Het inplannen van tijd voor jezelf is vaak een kunst en lukt niet altijd even goed. Hierdoor ervaar je vaak stress. Door goed voor jezelf te (leren) zorgen kun je stress en burn-out klachten voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat je sneller herstelt na zwangerschap, bevalling, ziekte en operatie.

Belangrijk is en blijft een goede basis te leggen voor jezelf. Een stevig fundament onder het moeder- en ouderschap biedt je juist die basis, een huis bouw je ook niet op zand.

Door eerst goed voor jezelf te zorgen ben je ook in staat om voor een ander te zorgen, in dit geval je baby.

Djoke.nl is gestart in 2011 als coachings- en counselingpraktijk voor ( jonge) moeders en hun gezin.

Djoke.nl richt zich op (aanstaande) moeders en hun gezin, voor, tijdens en na zwangerschap en geboorte.

Het eerste jaar is een spannend jaar waarin veel op je afkomt. Je ziet in deze periode vaak dat moeders/vaders te maken krijgen met gevoelens van onzekerheid en eenzaamheid. Kan ik het wel? Doe ik het wel goed allemaal? Waar haal ik de tijd en de energie vandaan? Hoe word ik nu die moeder/ouder die ik wil zijn? Hoe herstel je de balans en structuur in je leven? Opvoeden? Wanneer begin je daarmee? Moet ik mijn kindje oppakken of juist even laten huilen? Je ziet, er komen veel vragen op je af. Je kunt je eenzaam voelen of depressief. Je afvragen waar je toch aan begonnen bent.

Daarom ben ik er speciaal voor jou!

• als je zwanger bent

• als je net bevallen bent

• na het doormaken van een vroeggeboorte of miskraam

• voor je kindje ( huilen, slapen, verzorgen, krampen)

• als je menstruatie klachten hebt

• bij PMS klachten

• na het doormaken van een postpartumdepressie

• bij het herstel van een kraambedpsychose

• bij het herstel na een posttraumatische stress stoornis

• gewoon omdat je behoefte hebt aan ontspanning

Kortom Djoke.nl is een steun in je rug en helpt je de juiste afslag te nemen op de rotonde van het moeder- en ouderschap.

Ervaar de vreugde van een goed gesprek, eventueel gecombineerd met aromatherapie, mindfulness, meditatie, Acces Bars en (zwangerschaps – of kraambed) massage.

Laat je verrassen en gun jezelf momenten om weer op te laden. Aanraking is een eerste levensbehoefte en dit ervaren we te weinig. De kracht van de menselijke aanraking helpt ons lichaam en geest sneller te genezen.

Het geeft je die glimlach terug…

Djoke.nl staat voor liefde en zorg voor haar medemens

Contact

error: Content is protected !!