Coaching/counseling rond zwangerschap & geboorte

Ieder mens is uniek. In mijn praktijk ontmoet ik veel unieke mensen. Stuk voor stuk zo waardevol. Maar tijdens hun reis door het leven en het ouderschap, wat soms zwaar kan vallen lopen gezinnen regelmatig vast. Ze blijven tobben en ervaren stress en deze stress kan je ziek maken. Ook lukt het niet om altijd een gezonde levensstijl aan te houden. Je kunt te maken krijgen met een zwangerschaps-postpartum depressie, een traumatische bevalling, vroeggeboorte, etc…

Je kunt dan wel een steun in je rug gebruiken, een luisterend oor en iemand die met je meeleeft en denkt.

Dus:

Kun jij moeilijk tot rust komen?

Ervaar jij veel stress in je leven?

Ervaar je een inmense vermoeiheid?

Heb jij last van depressieve gevoelens?

Heb jij moeite met het stellen van prioriteiten?

Herken jij bij jezelf beperkende overtuigingen?

Slaap je slecht?

Is er geen rust en balans in je leven?

Lukt gezond eten en bewegen niet goed?

Als postpartumdeskundige en aromatherapeut richt ik me vooral op gezond eten, beweging, bijtijds zorgen voor rust en ontspanning. Hierbij maak ik gebruik van essentiële oliën en Mindfulness.

Ik help je graag om een en ander op een rijtje te zetten!

Vaak leg je als jonge ouders de lat te hoog en wil je koste wat kost alle ballen in de lucht houden. Je boog staat zodoende altijd gespannen. Je hebt veel verschillende rollen te vervullen in je leven en vergeet daarbij snel jezelf. Je raakt in een vicieuze cirkel en hebt grote kans om overspannen of burn-out te raken.

Ik help je graag deze balans te herstellen. Samen kijken we naar dat wat jij of jullie nodig hebben. Ik help je draagkracht en draaglast in balans te brengen. Samen werken we aan het sterker in je schoenen komen te staan. Dit kan wekelijks nodig zijn, maar ook om de twee weken of eens per maand. Zorg op maat. In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we wat jij nodig hebt. Neem gerust vrijblijvend contact met me op en blijf niet alleen tobben.

Schroom niet en neem gerust contact me me op.

Contact

error: Content is protected !!