Het leven leiden wat jij wilt

Blijf je hangen in oude patronen? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Ben je moe en heb je weinig energie? Wil je nu eindelijk stappen zetten op weg naar een nieuwe toekomst? Dan is Access Bars voor jou de  manier om daarmee te beginnen!

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor krijg je nieuwe energie en ontstaat er rust en ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt.

Deze punten zijn verbonden met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: vreugde en verdriet, geld, relaties, ziekte en gezondheid en nog veel meer.

Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd. Ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lichaam.

Wanneer de behandelaar nu de plek op het hoofd aanraakt die correspondeert met zo’n levensgebied, kan jouw lichaam de oude ballast loslaten. Moeiteloos en met gemak!
Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven ten goede.

Laat je verrassen en maak snel een afspraak voor deze heerlijke behandeling.

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@djoke.nl

error: Content is protected !!