Dunstan babytaal

 

Wat zou het toch fijn zijn als er een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd bij de geboorte van jullie kindje. Helaas, deze zit er niet bij, maar met Dunstan babytaal krijg je wel handvatten aangereikt die werken.

Leer de vijf geluiden herkennen waarmee jouw baby zijn basisbehoeften aangeeft:

honger, moe, boertje, darmkrampjes en ongemak.

Vijf Babytaal geluiden, plaatje, voor website

Resultaat: je baby huilt minder, drinkt beter en slaapt meer ( en jij dus ook)

Ga voor een mooie start samen.

Hoe is Dunstan babytaal ontstaan?

Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een fonografisch gehoor voor geluid, ontdekte dat een baby vijf basisgeluiden maakt, deze zijn bij baby’s over de hele wereld universeel. Of ze nu in de sloppenwijken wonen of koningskinderen zijn. Ieder geluid heeft een eigen betekenis voor honger, moe, slaap, boertje of darmkrampen en ongemak.

Deze geluiden worden veroorzaakt door de reflexen van het kindje, gecombineerd met geluid en zijn daardoor universeel. Deze geluiden hoor je vooral de eerste drie maanden van hun leven.

Deze methode is goed aan te leren, je krijgt tijdens de cursus handige tips om beter om te kunnen gaan met je baby en zo in te leren spelen op zijn of haar behoefte. Dit wordt vertaald naar praktische tips die je een steun in de rug kunnen geven. Dunstan babytaal is ook belangrijk bij een veilige hechting van jou met je kindje. Ook voor vaders is het een leuke manier om meer betrokken te worden bij de zorg rondom hun kind en samen een band op te bouwen. Je bent op een leuke manier met je kind bezig. Het lijkt dat je toch de gebruiksaanwijzing hebt gevonden, dat is handig.

 

Wat leer je tijdens de cursus?

 

  • Oefenen met filmpjes in het herkennen van de behoefte van je baby, zowel door luisteren als kijken naar de bijbehorende lichaamstaal
  • Je leert wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kunt letten bij je baby
  • Je ontvangt veel praktische tips over wat je bijvoorbeeld kunt doen bij darmkrampjes, huilen, vastzittende boertjes en welk geluidje voor honger , slapen en ongemak is

 

Voor jullie als ouders is het fijn de behoeften van je kindje te herkennen en hier snel op in te kunnen spelen. De band met je kindje verstevigd en het neemt een boel stress weg tijdens de zorg voor je kindje. Het leuke is dat je de Dunstan babytaal cursus kunt volgen ter voorbereiding op de geboorte van jullie kindje, het beste moment  om deze cursus te volgen is namelijk in de laatste drie maanden van de zwangerschap, of in de eerste weken na de bevalling. Dan heb je optimaal plezier van het geleerde.

 

Voordelen van het gebruik van Dunstan babytaal:

  • jullie kindje huilt minder en is sneller gerustgesteld
  • als ouder voel je je minder gestrest, je hebt meer zelfvertrouwen en je blijft baas over je eigen situatie
  • de voedingsresultaten zijn ook beter doordat je het voedingssignaal eerder herkent
  • je kindje zal langer en beter slapen

 

De cursus Dunstan babytaal wordt op locatie gegeven bij voldoende deelname.

De kosten bedragen € 25,– per persoon

De bijbehorende dvd kost € 20,– tijdens de cursus

Ook is er de Dunstan babytaal app  voor Apple

Ook is er de Dunstan babytaal app voor Android

 

Het is ook mogelijk deze cursus bij u aan huis te verzorgen, lekker samen met uw partner, vriendin of moeder en schoonmoeder.

De kosten bedragen € 60,– voor twee uur bij u aan huis.

Denk ook eens aan een high tea met Dunstan babytaal tijdens een baby shower, echt super leuk om te doen met zijn allen.

Prijsopgave op aanvraag.

Maak hier je afspraak

error: Content is protected !!