Wie is Djoke

Ik ben Djoke ten Kate en getrouwd met een lieve man, moeder van vier kinderen en oma van 13 kleinkinderen.

Ik werd geboren in Brabant en groeide op in Zwolle. Later ben ik met mijn man in Apeldoorn gaan wonen. Nu wonen we in de mooie Hanzestad Doesburg aan de IJssel. Een prachtplek om te wonen. Onze beide ouders leven nog en we werken beiden volop.

Ik wist dat ik jong kinderen wilde en een groot gezin. Ik heb altijd gewerkt, gestudeerd, in ouderraden gezeten, vrijwilligerswerk gedaan. Ik begon in de gezinszorg en ouderenzorg,heb jaren commercieel gewerkt bij een verzekeringsmaatschappij en kredietverstrekker en heb later mijn roeping gevolgd en ben kraamverzorgende geworden. Daar was het, dat ik steeds vaker vrouwen tegenkwam die niet lekker in hun vel zaten, depressief werden ( ik wist hoe dat was, na vier postpartum depressies).

Ik ben een praktijk begonnen om deze vrouwen en hun gezin te begeleiden. Daarnaast ben ik trainingen gaan schrijven en ontwikkelen.

Ik ben in aanraking gekomen met aromatherapie en massage met essentiële oliën en kwam er gaandeweg achter dat dit zowel preventief, als zelfhelend en ondersteunend kan werken in de gezondheidszorg.

Mijn weg ging een andere kant op en ik ben nu klaar met de studie voor aromatherapeut. Ik wil graag mijn kennis delen met anderen en door middel van aromatherapie en massage met essentiële oliën, mensen een steun in de rug zijn, daarnaast bied ik nog steeds een luisterend oor in de vorm van coaching- en counseling. Ik geef diverse trainingen. Ik werk ook nog als kraamverzorgende en geniet van de heerlijke combinatie die mijn vakkennis mij biedt.En wat ik op mijn beurt weer aan anderen mag bieden.

Ik houd van het leven, ben energiek en soms iets te enthousiast. Ik heb de neiging veel te willen, maar dat maakt ook dat ik veel doe en aankan.

Mijn sterke kanten zijn toch wel, goed kunnen luisteren en rust uitstralen.

Wil je nader met me kennismaken maak dan een afspraak of boek een heerlijke behandeling.

Contact

Warme groet,

Djoke

 

error: Content is protected !!