Praktijkinfo

De missie van Djoke is, dat iedere ouder/kind relatie begint met het leggen van een stevig fundament.

Soms kan je leven er opeens anders uitzien dan dat wat je verwacht en gehoopt had. Krijg je te maken met een vroeggeboorte en/of een postpartumdepressie dan kan dit fundament op zijn grondvesten schudden. Je krijgt te maken met een orkaan die je over je heen krijgt en die behoorlijk verwoestend kan zijn voor jullie relatie.Het blijkt niet die roze wolk te zijn die je had verwacht. Je wolk kleurt anders en dat valt vies tegen. Het is een periode van vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat is behoorlijk pittig. Het is fijn als je daarbij deskundige ondersteuning krijgt. Djoke.nl biedt je die steun in de rug.

Djoke.nl is gespecialiseerd in psychische klachten rondom zwangerschap & (vroeg)geboorte
Door de moeder en het gezin thuis hulp te bieden kan je adequaat ondersteuning geven daar waar het nodig is. Dit kan zowel psychische bijstand zijn door middel van gesprekken, maar ook praktisch door samen te kijken hoe de zorg rondom de baby anders kan, waardoor er een goede moeder/ouder en kind binding ontstaat. 

Ik geef trainingen op het gebied van Psychische klachten rondom zwangerschap & en (vroeg)geboorte. Daarbij richt ik me vooral op kraamverzorgenden, de trainingen zijn door mij zelf geschreven en ontwikkeld op deze doelgroep. De training kan op andere doelgroepen aangepast worden.
Mail me gerust: info@djoke.nl

Wil je direct contact bel me dan op 06-44568443

 

De begeleiding door Djoke.nl wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering

Djoke.nl is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en aangesloten bij het LKPZ

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

error: Content is protected !!