Zwangerschapsmassage

Massage, een moment voor heerlijke ontspanning, waarbij je aan de ene kant even vergeet dat je zwanger bent en aan de andere kant,  jij je nog nooit zo bewust  zwanger hebt gevoeld.  Ervaar het gewoon!

Gefeliciteerd met je zwangerschap.

Hoe bijzonder is het toch dat er een kindje in je groeit en je moeder/ouders mag worden van een uniek mensje. Maar het is zowel fysiek als psychisch ook hard werken, er komt veel op je af wat er geregeld moet worden en alle andere dingen gaan ook gewoon door.

Houd al die ballen maar eens in de lucht als je met ongemakken te maken kunt krijgen tijdens je zwangerschap. Maar het is ook een unieke ervaring, van jonge vrouw groei je naar het moederschap toe en samen met je partner worden jullie ouders van dit kindje.

Een zwangerschap en geboorte zijn topsport, te vergelijken met het lopen van een marathon. Het is een intense en mooie periode in je leven, welke je één of een paar keer in je leven mag meemaken.

Hoe mooi is dat?

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, maar al te vaak schiet dit er bij in en maak je jezelf tot sluitpost. Terwijl het andersom moet zijn, jij bent het belangrijkste en moet echt goed voor jezelf zorgen. Denk aan gezond eten, voldoende bewegen in de buitenlucht en op tijd je rust nemen.

Goede zorg begint bij jou!

Een zwangerschap kan ook stress en angst met zich meebrengen, de verantwoordelijkheid kan zwaar aanvoelen en ook al kijk je er nog zo naar uit, het is ook best spannend. Tegelijkertijd is het een unieke en geweldige ervaring om een mensje in je te voelen bewegen.

Gun jezelf tijdens de zwangerschap een lekkere massage met essentiële oliën.

Een zwangerschapsmassage is een intense beleving voor jou en je kindje.

Een zwangerschapsmassage staat voor aandacht en tijd voor jullie samen. Deze massage is voor iedere vrouw geschikt, of er nu sprake is van klachten of niet. Het is een unieke beleving waarbij de aandacht voor jullie beiden voorop staat. Even los van de wereld met al zijn verplichtingen.

Als aromatherapeut weet ik wat wel en niet kan tijdens de zwangerschap en vanaf dertien weken is een massage een heerlijke gewaarwording die voor veel ontspanning kan zorgen.

Waarom zwangerschapsmassage?

 • ontspannend
 • stress – verminderend
 • verbetert het immuunsysteem
 • brengt lichaam en geest in balans
 • bij rugpijn
 • bij bekkenklachten
 • bij misselijkheid
 • bij stress
 • bij angstklachten
 • ter ondersteuning als je je depressief voelt
 • bij slecht slapen

Deze klachten kunnen verminderen door een zwangerschapsmassage met essentiële oliën. Maar ook als er geen klachten zijn is het heerlijk om je regelmatig te laten masseren.

Tijdens deze massage lig je heerlijk op een warm waterkussen.

Djoke.nl komt naar jou toe, fijn in je eigen omgeving op een door jou gekozen tijdstip, ook in de avonden of het weekend.

Deze massage kost € 45,– per uur bij mij op locatie in Doesburg.

Kom ik naar jou toe dan betaal je € 50,– en de reiskosten per kilometer

bedragen dan € 0,19

Afspraak maken

error: Content is protected !!