Home

Ieder mens is uniek, in ieder mens begint de wereld opnieuw

Aromatherapie = een behandeling met geuren.

De wereld van de aromatherapie zit vol verrassingen. Het is een veelzijdige wereld vol geur. Deze geuren kunnen veel voor ons betekenen. Denk maar eens aan wat je ervaart als de lente begint en je loopt in het bos. Of als de herfst in aantocht is, dan ruik je weer heel andere geuren. Misschien ben je ooit in de Provence geweest waar de lavendel, thijm en rozemarijn bloeide? De geur van een appeltaart in de oven, pepernoten bakken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Geuren leveren herinneringen en emotie op en werken door zowel fysiek, mentaal, emotioneel, maar ook op spiritueel gebied. Deze geuren zijn mijn passie. Ik wil graag helpen andere mensen dit ook te laten ervaren, zodat jij kunt genieten van die wereld vol geuren.

Goede zorg voor je gezondheid begint bij jou.

Bij Djoke.nl kijken we naar dat wat jij nodig hebt op dit moment. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Wij helpen je de rust en balans te herstellen in je leven.

Op dit moment is er veel belangstelling voor aromatherapie en worden er steeds meer wetenschappelijke onderzoeken bekend. Er zijn veel verschillende producten op de markt en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor jou is het belangrijk, datgene te kiezen waar jij je goed bij voelt. Een aromatherapeut kan je hierbij behulpzaam zijn.

Samen met Djoke.nl ga jij aan de slag met je gezondheid, rust en balans zodat er een goed evenwicht ontstaat in je leven. Dit is erg belangrijk, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn.

Djoke.nl helpt jou door middel van gesprekken en de daarbij behorende behandeling met essentiële oliën, massage, mindfulness en coaching je doelen te bereiken. Wij zorgen voor een behandeling op maat, aangepast aan je eigen behoefte en situatie.

Bij Djoke.nl maken wij gebruik van pure, eerlijke producten.

Wat kun jij verwachten?

Voordat wij de behandeling gaan starten hebben we een intakegesprek. We bekijken in dit gesprek wat jij nodig hebt om je klachten te behandelen, om zodoende je gezondheid te helpen bevorderen.

Heb jij lichamelijke klachten?

Ervaar jij stress, angst of heb je depressieve klachten?

Wil jij een diepe ontspanning ervaren?

Wil jij voor jezelf of een ander eens een essentiële olie laten mengen?

Laat je dan verrassen door een wereld vol geur.

Mijn naam is Djoke en mijn passie is goede zorg leveren als aromatherapeut.

Mijn motto: een wereld vol geur, geeft je leven meer kleur

Comments

comments

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: