Over Djoke

Ik ben Djoke ten Kate-Sebrechts,62 jaar jong en een enthousiaste vrouw, moeder, oma, ondernemer, ik heb een grote passie voor de (geboorte)zorg en het omgaan met mensen van jong tot oud.

Doordat ik met essentiële oliën in aanraking kwam was mijn interesse gewekt en besloot ik een opleiding te volgen om Aromatherapeut te worden. Dit is gelukt. Daarnaast heb ik Coaching & Counseling, Mindfulness en Medisch Psychosociale basiskennis gestudeerd evenals Psychologie.

Zelf heb ik een lieve man en vier kinderen en dertien kleinkinderen. Het veertiende kleinkind wordt als alles goed gaat in februari 2021 geboren.

Ik woon in Apeldoorn.

Ik wist dat ik jong kinderen wilde en een groot gezin. Ik heb altijd gewerkt, gestudeerd, in ouderraden gezeten, vrijwilligerswerk gedaan. Ik begon in de gezinszorg en ouderenzorg, heb jaren commercieel gewerkt bij een verzekeringsmaatschappij en kredietverstrekker en heb later mijn roeping gevolgd en ben kraamverzorgende geworden. Daar was het, dat ik steeds vaker vrouwen tegenkwam die niet lekker in hun vel zaten, depressief werden ( ik wist hoe dat was, na vier postpartum depressies).

Ik ben een praktijk begonnen om deze vrouwen en hun gezin te begeleiden. Daarnaast ben ik trainingen gaan schrijven en ontwikkelen.

Ik ben in aanraking gekomen met aromatherapie en massage met essentiële oliën en kwam er gaandeweg achter dat dit zowel preventief, als zelfhelend en ondersteunend kan werken in de gezondheidszorg.

Ik wil graag mijn kennis delen met anderen en door middel van aromatherapie en massage met essentiële oliën, mensen een steun in de rug zijn, daarnaast bied ik nog steeds een luisterend oor in de vorm van coaching- en counseling. Ik geef diverse workshops, zowel voor particulieren en ondernemers in de zorg.

Ik houd van het leven, ben energiek en soms iets te enthousiast. Ik heb de neiging veel te willen, maar dat maakt ook dat ik veel doe en aankan.

Mijn sterke kanten zijn toch wel, goed kunnen luisteren en rust uitstralen.

Wil je nader met me kennismaken maak dan een afspraak of boek een heerlijke behandeling.

Contact

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: