Coaching voor kraamverzorgenden

  
IMG_3014

Coaching voor kraamverzorgenden

Als zorgprofessional kun je soms ook wel een steun in je rug gebruiken.

Kraamzorg, een prachtig vak

Wat is ons vak toch ontzettend bijzonder. Waar maak je het nu mee dat je acht dagen iemand krijgt die jou en je gezin op weg komt helpen en zodoende een stevig fundament helpt leggen onder het moeder-en ouderschap. Maar wat verandert ons vak ook ontzettend. Ouders worden mondiger en verwachten best veel, aan de andere kant zijn ze onzeker en moeten nog erg wennen aan het ouderschap. Ze hebben een weerwoord en zien ons niet altijd als die deskundige. (vaak ook wel gelukkig). Wat ik steeds weer ervaar is dat kraamverzorgenden zichzelf op de laatste plaats zetten. Eerst komt je werk, dan de kinderen en dan de partner en ergens als slotstuk jijzelf. Maar je maakt veel mooie dingen mee, maar krijgt ook te maken met stress, wachten die opgevuld moeten worden. Het vele werken en de bijkomende stress levert vaak problemen op en je komt in conflict met jezelf en de loyaliteit naar je werkgever. Angst om je prachtige vak te verliezen ligt vaak op de loer.

In dat geval heb jij ook weleens een steun in de rug nodig. Ik bied je deze graag. Wil jij eens met iemand praten over je vak, wat je dwars zit, wat je liever niet met een collega bespreekt etc… schroom niet en neem contact met me op.

Het kan erg fijn zijn om eens te sparren met iemand die zowel de materie kent, maar ook de andere kant van je werkzaamheden. Ik ken de kraamzorg van alle kanten en bied je graag een steun in de rug.

Dus:

  • Twijfel jij weleens aan jezelf, zowel privé als op de werkvloer?
  • Kun jij wel een steun in de rug gebruiken tijdens je privé leven en je werkzaamheden?
  • Wil jij je eigen kracht (her) vinden in je privé leven maar ook in je werk?

Ik bied je een steun in de rug, een luisterend oor en samen zoeken we naar een oplossing op maat, aangepast aan je eigen situatie.

  • Ik help jou om je persoonlijke effectiviteit te verhogen, zowel privé als op je werk
  • meer balans aan te brengen zowel privé als op je werk
  • nog beter inzicht te krijgen in jezelf en je eigen handelen

Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je mag ook altijd je vragen stellen als je vastloopt of advies nodig hebt in een gezin.

Stuur je mail naar info@djoke.nl of vul het contactformulier in, gewoon bellen mag altijd op 06-44568443

 

error: Content is protected !!