Ben jij zwanger? Wil je meewerken aan dit onderzoek lees dan even dit bericht en doe mee!

Djoke.nl werkt graag mee aan het onderzoek van Mamakits Online: mijn mssie is het taboe doorbreken op zwangerschaps-postpartum depressie en na het doormaken van een postpartum psychose.

Wil je meewerken aan dit onderzoek dan nodig ik je van harte uit om je aan te melden via de link in het onderstaande bericht.

Mamakits Online: Online interventie voor zwangere vrouwen

Zwanger en somber zijn? Daar zit nog steeds een taboe op. Daarom zoeken aanstaande moeders zelden hulp. Wellicht dat een online behandeling van psychische klachten uitkomst biedt.

Voor het onderzoek Mamakits Online is het VU Medisch Centrum in Amsterdam opzoek naar zwangere vrouwen die stress ervaren tijdens de zwangerschap. Bij sommige vrouwen ontstaan tijdens de zwangerschap grote lichamelijke en sociale veranderingen wat kan leiden tot stress. Deze stress kan zich uiten in gevoelens van somberheid en/of angst. Last hebben van dit soort klachten tijdens de zwangerschap kan erg onprettig zijn en het is daarom belangrijk om hier vroegtijdig wat aan te doen.

Mamakits online is een online zelfhulpinterventie voor zwangere vrouwen die last hebben van stress. Tijdens deze zelfhulpinterventie leert u in een aantal lessen zorgen en problemen op een rijtje te zetten en te overwinnen.

Aanmelding kan via: www.mamakits.nl/onderzoek. Of neem contact op met de uitvoerend onderzoeker Hansje Heller via: 020 – 4440196 of hm.heller@vumc.nl.

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Comments

comments

error: Content is protected !!