Coaching

Wat kan een goede coach voor jou betekenen?

Allereerst is het belangrijk te weten dat coach een beroep is, door een persoonlijke begeleiding krijg jij meer inzicht in het maken van keuzes en je handelen in bepaalde situaties in je leven. Door begeleiding van een coach kun jij meer inzicht krijgen in dit handelen en het draagt zeker bij in het hervinden van een stukje levensgeluk en meer plezier in je leven.

Een goede coach verstaat de kunst van het luisteren, zal goed observeren en samen met jou het plan van aanpak afstammen op je eigen individuele wensen en behoeften. Dit is voor iedereen persoonlijk. Jij komt zelf achter antwoorden, een coach geeft geen oplossing maar helpt je zoeken naar antwoorden. De coach biedt ondersteuning bij het behalen van zelfgekozen doelen. De roots van coaching liggen bij de positieve psychologie.

Soms gebeurt er zoveel in je leven. Je kunt je dan afvragen, waarom komt dit op mijn pad? Je zit met vragen, je moet keuzes maken en dat is zeer moeilijk. Je loopt steeds opnieuw vast in dezelfde patronen. Je balans vinden en behouden is ook gewoon lastig.

Als coach kan ik  jou helpen met:

  • alle ballen in de lucht leren houden als vrouw, moeder, partner, dochter, schoondochter, vriendin, collega etc…
  • je sociale leven weer vorm te geven
  • je gezondheid beter op peil leren houden
  • je huishouden beter te leren plannen
  • je helpen met balans en rust creëren
  • je helpen stress en spanning te verminderen
  • je steviger in je schoenen leren staan
  • nee leren zeggen

Jij leert betere keuzes maken en je leert het leven te leiden zoals jij dit wenst.

Ik help jou om, te luisteren waar jij behoefte aan hebt, de obstakels op je pad te bekijken en samen met jou een plek te leren geven, hierdoor vergroot jij je zelfvertrouwen en zekerheid.

Als je het contactformulier invult dan bel ik je voor een afspraak. Het eerste telefonische kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot niks.

Samen bekijken we waar jij behoefte aan hebt. Gaan we verder met elkaar dan maken we een afspraak en maken een plan van aanpak en gaan op weg. Onderweg kunnen we zo nodig de plannen bijstellen. Gemiddeld zijn vier tot acht gesprekken genoeg.

Je ontvangt een coachingsovereenkomst. Wil je gebruik maken van Acces Bars behandelingen en/of Aroma Touch Behandeling dan is dit een optie.

Djoke.nl is aangesloten bij BATC. Ben jiij aanvullend verzekerd dan kun je een deel vergoed krijgen, informeer even vooraf bij je verzekeraar.

Afspraak maken

Djoke.nl is aangesloten bij het NIBIG en LKPZ
error: Content is protected !!