Kraamzorg en toekomst

yasmin en djoke

Er gaat heel veel veranderen in de Kraamzorg, iets dat veel inzet en creativiteit vraagt van organisaties en hun kraamverzorgenden. Door de jaren heen hebben we al veel veranderingen zien komen en gaan. Wij willen graag de kraamzorg behouden in het basispakket en goede zorg blijven leveren.

Wat erg belangrijk is en hopelijk goed behouden blijft is het leggen van een stevig fundament onder het moeder- en ouderschap. Dat bereik je door eerst te zaaien en dan te oogsten. Daarbij zijn kennis en ervaring zo mogelijk steeds belangrijker aan het worden in onze maatschappij.

Met het opzetten van het Kenniscentrum Kraamzorg is een stap gezet naar verdere professionalisering van de kraamzorg. Kraamverzorgenden zijn goed gemotiveerde en geschoolde medewerkers. Zij leren graag alles wat hun verdieping brengt in hun vak.

Djoke.nl biedt voor deze kraamverzorgende een drietal trainingen: reis langs kraamtranen, kraambed psychose en postpartum depressie deel 1 reis langs kraamtranen en deel 2 Psychiatrische klachten

Training ouderbegeleiding: training vroeggeboorte en ouderbegeleiding

Deze trainingen worden geaccrediteerd door het Kenniscentrum Kraamzorg met drie punten.

Djoke.nl wil deze trainingen graag voor uw organisatie verzorgen. Het is ook mogelijk om individueel deze trainingen te volgen.

Djoke kent als geen ander ook de andere kant van de kraamzorg, dit door mijn jarenlange ervaring in de kraamzorg.

Ik ben uiteraard bereid om in een persoonlijk gesprek een en ander toe te lichten.

Ik nodig u uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw organisatie.

Dit kan via het contactformulier op deze site of stuur gewoon even een mail naar djoke.nl@gmail.com, gewoon bellen kan ook naar 06-44568443

 

 

error: Content is protected !!