Lotgenotencontact vroeggeboorte

 

 

Niet iedere zwangerschap verloopt goed, je kunt te maken krijgen met complicaties, een miskraam, vroeggeboorte, depressies, posttraumatische stress ten gevolge van de vroeggeboorte.

Nee, dit was echt niet wat jullie je van te voren hadden voorgesteld toen je zwanger werd.

Als je kindje te vroeg geboren wordt stort je wereld in. Er zijn veel vragen en weinig tot geen antwoorden. Voor jou geen babyshower, het kamertje is nog niet klaar, maar het ergste van alles is uiteraard dat je baby er nog niet klaar voor is om geboren te worden, maar jullie als ouders ook niet.

De impact die dit alles heeft op ouders is enorm en jaren later weet je nog tot in detail wat er is gebeurd en hoe het was. Vergeten doe je het nooit, een plekje geven in je leven lukt wel op den duur.

Wat zou het fijn zijn als je met andere moeders/vaders eens kon praten over dat wat jullie bezighoudt, gewoon je verhaal kunnen delen, horen hoe andere ouders deze rollercoaster doorstaan.

Djoke.nl organiseert dit lotgenotencontact voor ouders vooral in Gelderland en de Noordelijke provincies.

Dit kan bij mij op locatie in Doesburg of Apeldoorn, maar het kan ook bij jullie als er meerdere ouders zijn die hier behoefte aan hebben. Dan kom ik naar jullie toe. Ik zie regelmatig dat ouders dit met een groep kenbaar maken en er vaak ook wel een ruimte ergens beschikbaar is in een ziekenhuis.

Voor informatie en datum kun je het contactformulier invullen.

 

 

error: Content is protected !!