Mamakits onderzoek

Djoke.nl werkt graag mee aan onderzoeken en samenwerkingsverbanden waarbij de zorg voor (aanstaande) moeders beter wordt. Hieronder tref je een oproep aan van Mamakits, zij zoeken zwangere vrouwen die mee willen werken aan dit onderzoek.

MamaKits Online: Begeleide zelfhulp voor zwangere vrouwen met stressklachten

Bij sommige vrouwen ontstaan tijdens de zwangerschap grote lichamelijke en sociale veranderingen die kunnen leiden tot stress. Deze stress kan zich uiten in gevoelens van somberheid en/of angst. Last hebben van dit soort klachten tijdens de zwangerschap kan erg onprettig zijn en het is daarom belangrijk om hier vroegtijdig wat aan te doen.

MamaKits Online is een online zelfhulpinterventie voor zwangere vrouwen die last hebben van stressklachten. Tijdens deze zelfhulpinterventie leert u in een aantal lessen zorgen en problemen op een rijtje te zetten en te overwinnen. Voor het onderzoek Mamakits Online is VUmc opzoek naar zwangere vrouwen die willen meewerken aan het onderzoek.

Aanmelding kan via: www.mamakits.nl/onderzoek. Of neem contact op met de uitvoerend onderzoeker Hansje Heller via: 020 – 4440196 of hm.heller@vumc.nl.

 

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Comments

comments

error: Content is protected !!