1 op 1 gesprek met Djoke

Soms is je zwangerschap of de periode na de geboorte van je kind, absoluut geen roze wolk. Je kunt stress en angst ervaren, een depressie hebben of je had bij een eerdere zwangerschap en/of bevalling een traumatische ervaring. Je ervaart geen rust en balans en je blijft maar malen.

Hoe fijn is het om weer rust en balans te ervaren en beweging te krijgen in je gedachten?

Je wilt graag al die gedachten die op ploppen als popcorn in je hoofd weer tot rust brengen. Ik zie het als mijn missie om jou daarbij te helpen.

Dus…

Heb jij behoefte aan een steun in je rug, een luisterend oor? Als je net zwanger of pas bevallen bent dan kan de angst en het verantwoordelijkheidsgevoel opeens toeslaan en je overvallen. Je raakt in paniek en je vraagt jezelf af of je het moederschap wel aankunt. Het liefst kruip je diep onder de dekens weg of rent ervoor weg.

Ik help je om meer grip, balans en rust te vinden in het (aanstaand) moederschap, als die roze wolk anders blijkt te kleuren.

Ik kijk ook graag mee als er problemen zijn met huilen, slapen, voeden, etc.. en ik help je om structuur aan te brengen. Ik ben naast mijn jarenlange ervaring als kraamverzorgende, ook gecertificeerd Dunstan babytaal trainer, aromatherapeut en gespecialiseerd in zwangerschaps-postpartumdepressie.

We gaan samen aan de slag om je weer beter te voelen, zodat jij sneller herstelt en weer rust en balans ervaart.

Zorg op maat is voor mij belangrijk. Omdat ieder mens en iedere situatie uniek is.

De prijs van het 1 op 1 gesprek is € 75,–

Het eerste kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats en is gratis.

Boek hier je gesprek.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: