Aromatouch Behandeling

Wat kan een Aromatouch behandeling voor jou betekenen?

Als je ziek wordt leg je vaak de nadruk op het ziek zijn, dit is logisch want je wordt er steeds mee geconfronteerd. Als jij pijn hebt, dit kan zowel fysiek als psychisch zijn gaat al je energie hierin zitten. Dat wat je aandacht geeft groeit, dat kan in positieve en negatieve zin zijn. Een aromatouch behandeling kan hierin een positieve ervaring zijn.

Door het toepassen van deze aromatouch behandeling laat je het lichaam en je geest weer ervaren dat het ook anders kan en je lichaam ook een aangename kant heeft, die zeker psychisch doorwerkt. Het is een zachte en subtiele aanraking die jou helpt ontspannen en rust vinden. Deze behandeling heeft dus een positief effect op je gevoel van welbevinden. Door de aanmaak van endorfine in je lichaam ervaar jij dus minder pijn en je voelt je beter.

Echt een weldaad voor lichaam en geest.

Als aromatherapeut vind ik het een heerlijke ervaring om te mogen werken met 100% natuur zuivere oliën. De essentiële oliën waarmee ik werk worden met de grootste zorg uitgekozen en verwerkt en voldoen aan de Europese richtlijnen.

In mijn praktijk werk ik veel met jonge ouders en kinderen Ik krijg steeds vaker vrouwen op mijn pad die kampen met PMS klachten, postpartumdepressie, burn-out, stress en overgangsklachten. Als ondersteuning gebruik ik dan graag pure en zuivere oliën. Op maat aangepast aan de persoon die dit nodig heeft.

Deze oliën hebben een holistische werking en werken op spiritueel, emotioneel, fysiek en psychisch gebied. Je moet dit gewoon een keer ervaren. De ondersteunende en ontspannende werking is werkelijk uniek.

Wat houdt deze behandeling in?

Deze aromatouch behandeling is een zachte en eenvoudige massage, heel subtiel. Ik raak je zachtjes aan over en langs je ruggengraat, de zachte aanraking werkt op je centrale zenuwstelsel. Al onze zenuwbanen vanuit het hele lichaam komen samen in de ruggenwervels, ons lichaam wordt bestuurd door onze zenuwen. De werking van deze zachte massage is een weldaad waarbij zenuwen herstellen en worden gestimuleerd, door de zachte aanraking en herhaling van lichte en subtiele aanrakingen over de zenuwbanen van de rug. Deze aanrakingen zorgen ervoor dat stress, spanningen, blokkades dat loslaten wat invloed heeft alle organen in ons lichaam. Het draagt bij aan een goede balans en zorgt voor een diepe ontspanning en het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd.

Deze massage helpt je lichaam en geest in balans te brengen. Ik maak hierbij gebruik van acht tot tien verschillende essentiële oliën. Zij hebben ieder hun eigen invloed op het proces.

Deze behandeling duurt 45 tot 60 minuten.

Boek hier je Aromatouch behandeling Contact met Djoke

Kosten bedragen 45,– voor een behandeling

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: