Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

De Aromageur massage is een sensatie voor iedere vrouw, jong of oud, deze massage is geschikt voor alle vrouwen, of je nu zwanger bent, pas bevallen, moeder, geen moeder, jong of wat ouder, een oma bent of geen oma, als jij gewoon behoefte hebt aan een heerlijk moment van ontspanning, kom dan genieten van deze heerlijke en geurende beleving. Het is een massage met heerlijk, geurende essentiële oliën en zachte aanrakingen. Deze massage begint met een heerlijk warm voetenbadje met essentiële olie. We kijken samen naar wat jij nodig hebt of lekker vindt.

Aromageur Massage:

Deze aromageur massage is een geurige reis om te ontspannen en wordt afgestemd op je eigen unieke situatie. Een moment voor jezelf. Je bent even alleen voor jezelf en met jezelf bezig. De heerlijke geuren helpen je om de rust en balans te herstellen. Je zult je erna herboren voelen.

Tijdens deze massage werken we van het hoofd tot de voeten langs de meridianen van het lichaam. Heeft een lichaamsdeel extra aandacht nodig dan besteed ik hier extra aandacht aan. Denk aan nek, schouders en rug. Ook je gezicht, armen en benen worden meegenomen in deze massage. Het betreft echt een sensatie voor je hele lichaam en geest. Trek er rustig twee uurtjes voor uit.

De olie wordt door de huid opgenomen en door het lichaam verspreid. De geur wordt door een signaal via je neus naar het gebied in je hersenen getransporteerd. Hier liggen je emoties en gevoel opgeslagen.

Het betreft hier een heerlijke en ontspannende massage vol geur. Er wordt gebruik gemaakt van acht verschillende pure en natuurzuivere etherische oliën, dit versterkt het therapeutisch effect. Na de massage kunnen er allerlei gevoelens loskomen. Je kunt misselijk worden, hoofdpijn krijgen en emotioneel worden wat zich kan uiten in huilen, de ene vrouw krijgt het koud en de andere juist warm, bij iedereen is de uitwerking anders. Dit alles is volkomen normaal en herstelt ook snel. Maar het kan ook zo zijn dat je op zijn minst een heerlijk en ontspannen gevoel ervaart. Het is echt uniek, jij bent uniek en de ervaring is voor iedereen anders.

Een massage met etherische, (essentiële) olie werkt ondersteunend en zal het zelfherstellend vermogen van het lichaam en geest op gang brengen, maar moet niet gezien worden als medicatie. Bij twijfel raadpleeg eerst je verloskundige of arts. Ik ben gediplomeerd aromatherapeut dus weet goed wat er wel en niet kan, zo nodig verwijs ik je eerst naar je arts of bij zwangerschap naar je verloskundige. Bij een zwangerschap geef ik deze behandeling vanaf de vierde maand en gebruik alleen veilige oliën.

Je lichaam gaat gebruik maken van haar zelfherstellend vermogen, je immuunsysteem wordt versterkt, de massage werkt stress reducerend en ontstekingsremmend. Deze massage voelt als een dans op je lichaam en is een weldaad. Je voelt je door de heerlijke geuren en de rustige muziek even ondergedompeld in een andere wereld. Je zult het ervaren als een warme deken die zorgt voor rust en balans.

De olie kan je stemming en emoties beïnvloeden.

Deze massage is voor iedere vrouw een cadeautje om te mogen ontvangen. Ik geef deze massage ook veel aan vrouwen met stemmingsklachten, na een miskraam, postpartumdepressie, pms klachten, overgangsklachten, maar ook aan ouderen die ondersteuning nodig hebben. Maar ook als je geen klachten hebt is het een heerlijk moment van ontspanning. Eigenlijk zou iedereen dit moeten ervaren.

Deze massage biedt ondersteuning bij herstel van je:

 • hormoonsysteem
 • immuunsysteem
 • ademhaling
 • huid
 • bloedvaten
 • spijsvertering
 • zenuwstelsel
 • voor spieren, botten en bindweefsel

Iedere olie heeft haar of zijn eigen werking en unieke kracht, ze ruiken heerlijk en zijn goed voor zowel lichaam als je psyche.

Bij Djoke.nl wordt gewerkt met etherische oliën die 100% puur en natuur zuiver zijn.

Ik maak gebruik van pure en zuiver biologische etherische oliën die voldoen aan de Europese richtlijnen.

Synthetische oliën werken niet therapeutisch en kunnen zelfs schadelijk zijn. Ook kan een olie niet bij iemand passen en een contra indicatie zijn. Ik kies dan voor een ander, geschikt alternatief. Zo is iedere massage uniek en op maat gemaakt en heb je je eigen feestje.

Wat is een goede olie?

 • Biologisch ( zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen)
 • zonder chemische stoffen
 • zonder conserveringsmiddelen
 • voorzien van een Europees keurmerk zodat je kunt achterhalen waar de olie vandaan komt en gegarandeerd puur en zuiver is en of de therapeutische waarde getoetst is
 • op het etiket staat wild, bio, cultivar

Gun jezelf dit moment van ontspanning en boek snel je afspraak!

Boek hier je afspraak

error: Content is protected !!
Chat openen
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: