Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Waarom Aromatouch massage?

Deze Aromatouch massage is een geurige reis om te ontspannen en wordt afgestemd op je eigen unieke situatie. Een moment voor jezelf. Je bent even alleen voor jezelf en met jezelf bezig. De heerlijke geuren helpen je om de rust en balans te herstellen. Je zult je erna herboren voelen.

Een unieke massage, geschikt voor jong en oud. Het is een bijzondere en zeer aangename ervaring. Het betreft hier zachte en ritmische aanrakingen met etherische (essentiële oliën), die puur en van hoge kwaliteit zijn.

Ook voor kinderen is deze massage een heerlijke, ontspannende ervaring. Ik gebruik acht pure en fijne oliën, hiermee wordt je met een zachte aanraking gemasseerd. Zij kunnen een doelgerichte ondersteuning bieden waar het nodig is. Bij kinderen wordt de olie meer verdund. Als ouder blijf je erbij in dezelfde ruimte en je zult merken dat dit ook voor jou rustgevend werkt, een ware geurbeleving.

Voor zwangeren is deze Aromatouch massage ook zeer geschikt.

Tijdens deze massage werken we van het hoofd tot de voeten langs de meridianen van het lichaam. Heeft een lichaamsdeel extra aandacht nodig dan besteed ik hier extra aandacht aan. Denk aan nek, schouders en rug. Ook je gezicht, armen en benen worden meegenomen in deze massage. Het betreft echt een sensatie voor je hele lichaam en geest.

De olie wordt door de huid opgenomen en door het lichaam verspreid. De geur wordt door een signaal via je neus naar het gebied in je hersenen getransporteerd. Hier liggen je emoties en gevoel opgeslagen.

Een massage met etherische, (essentiële) olie werkt ondersteunend en zal het zelfherstellend vermogen van het lichaam en geest op gang brengen, maar moet niet gezien worden als medicatie. Het is geen toverstaf om ziektes te genezen of te voorkomen, ik stel geen diagnose. Bij twijfel raadpleeg eerst je arts. Ik ben gediplomeerd aromatherapeut dus weet goed wat er wel en niet kan, zo nodig verwijs ik je eerst naar je arts of bij zwangerschap naar je verloskundige. Bij een zwangerschap geef ik deze behandeling vanaf de vierde maand en gebruik alleen veilige oliën.

Je lichaam gaat gebruik maken van haar zelfherstellend vermogen, je immuunsysteem wordt versterkt, de massage werkt stress reducerend en ontstekingsremmend. Deze massage voelt als een dans op je lichaam en is een weldaad. Je voelt je door de heerlijke geuren en de rustige muziek even ondergedompeld in een andere wereld. Je zult het ervaren als een warme deken die zorgt voor rust en balans.

De olie kan je stemming en emoties positief beïnvloeden.

Deze massage is voor iedere vrouw een cadeautje van de natuur om te mogen ontvangen. Deze massage gaat over verbinding met jezelf en met anderen om je heen. Het helpt je te ontspannen en rust en balans te hervinden. Ze geeft je vertrouwen, het helpt je zowel fysiek als mentaal te herstellen. Je immuunsysteem wordt ondersteund.

Het is echt een uniek belevenis. Jij bent uniek met al je mooie en goede eigenschappen, maar ook met de mindere kanten. Jij mag er zijn om wie je bent en wat je bent.

Iedere etherische (essentiële olie) is zorgvuldig geselecteerd om de aromatische eigenschappen.

Deze massage biedt ondersteuning bij herstel van je:

 • hormoonsysteem
 • immuunsysteem
 • ademhaling
 • huid
 • bloedvaten
 • spijsvertering
 • zenuwstelsel
 • voor spieren, botten en bindweefsel

Iedere olie heeft haar of zijn eigen werking en unieke kracht, ze ruiken heerlijk en zijn goed voor zowel lichaam als je psyche.

Bij Djoke.nl wordt gewerkt met etherische oliën die 100% puur en natuur zuiver zijn.

Ik maak gebruik van pure en zuiver biologische etherische oliën die voldoen aan de Europese richtlijnen.

Ik adviseer om de olie niet inwendig te gebruiken en wil je dit wel graag dan is advies en ondersteuning van een aromatherapeut belangrijk, deze weet wat wel en niet kan. Ga niet zelf rommelen. Bij Djoke.nl kun je gratis advies krijgen.

Synthetische oliën werken niet therapeutisch en kunnen zelfs schadelijk zijn. Ook kan een olie niet bij iemand passen en een contra indicatie zijn. Ik kies dan voor een ander, geschikt alternatief. Zo is iedere massage uniek en op maat gemaakt en heb je je eigen feestje.

Wat is een goede olie?

 • Biologisch ( zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen)
 • zonder chemische stoffen
 • zonder conserveringsmiddelen
 • voorzien van een Europees keurmerk zodat je kunt achterhalen waar de olie vandaan komt en gegarandeerd puur en zuiver is en of de therapeutische waarde getoetst is
 • op het etiket staat wild, bio, cultivar

Kosten voor deze behandeling € 55,–

Gun jezelf dit moment van ontspanning en boek snel je afspraak!

Boek hier je afspraak

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: