Aroma Massage

De Aroma massage, is geschikt voor alle vrouwen, of je nu zwanger bent, pas bevallen of gewoon behoefte hebt aan een heerlijk moment van ontspanning. Het is een massage met heerlijk, geurende essentiële oliën en zachte aanrakingen.

Massage:

Deze massage is een geurige reis om te ontspannen en wordt afgestemd op je eigen unieke situatie. Een moment voor jezelf. Je bent even alleen voor jezelf en met jezelf bezig. De heerlijke geuren helpen je om de rust en balans te herstellen. Je zult je erna herboren voelen.

Tijdens deze massage werken we van het hoofd tot de voeten langs de meridianen van het lichaam. Heeft een lichaamsdeel extra aandacht nodig dan besteed ik hier extra aandacht aan. Denk aan nek, schouders en rug.

De olie wordt door de huid opgenomen en door het lichaam verspreid. De geur wordt door een signaal via je neus naar het gebied in je hersenen getransporteerd. Hier liggen je emoties en gevoel opgeslagen.

Het betreft hier een heerlijke en ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van acht verschillende etherische oliën, dit versterkt het therapeutisch effect. Na de massage kunnen er allerlei gevoelens loskomen. Je kunt misselijk worden, hoofdpijn krijgen en emotioneel worden wat zich kan uiten in huilen, de ene vrouw krijgt het koud en de andere juist warm, bij iedereen is de uitwerking anders. Dit alles is volkomen normaal en herstelt ook snel.

Een massage met essentiële olie werkt ondersteunend en zal het zelfherstellend vermogen op gang brengen, maar moet niet gezien worden als medicatie. Bij twijfel raadpleeg eerst je verloskundige of arts. Ik ben gediplomeerd aromatherapeut dus weet goed wat er wel en niet kan, zonodig verwijs ik je eerst naar je arts.

Je lichaam gaat gebruik maken van haar zelfherstellend vermogen, je immuunsysteem wordt versterkt, de massage werkt stress reducerend en ontstekingsremmend.

De olie kan je stemming en emoties beïnvloeden.

Deze massage is voor iedere vrouw een cadeautje om te mogen ontvangen. Ik geef deze massage ook veel aan vrouwen met stemmingsklachten, postpartumdepressie, pms klachten, overgangsklachten, maar ook aan ouderen die ondersteuning nodig hebben.

Waarom aromatherapie massage?

Deze massage heeft veel voordelen zoals een heerlijke, weldadige en ontspannen massage, maar kan ook heel goed helpen bij allerlei klachten zoals zwangerschapsmisselijkheid, stress, pijnklachten, vermoeidheid etc.

Er wordt tijdens de zwangerschap veel van je verwacht. zowel geestelijk als lichamelijk, er verandert in deze periode veel in je leven en je nieuwe rol als (aanstaande) moeder kan spanning, angst en stress met zich meebrengen. Zwangerschapsklachten kunnen je verhinderen om volop te kunnen genieten van deze mooie periode in je leven.

Tijdens de kraamperiode , deze duurt tot 6 weken na de bevalling kan deze massage dus heilzaam werken voor jou. Zowel lichaam als geestelijk wordt er veel gevraagd van je. De kraambedmassage kan je helpen om weer evenwicht te brengen tussen lichaam en geest, het zelfherstellend vermogen van je lichaam te versterken en daardoor sneller te herstellen en even te ontspannen. Ontzwangeren duurt al met al een jaar, jezelf regelmatig een massage gunnen met deze heerlijke oliën dragen zeker bij aan een beter welbevinden. Je zult je fit, helder en energiek gaan voelen.

Het moederschap eist veel van je als vrouw, de rol van moeder is een verantwoordelijkheid waarvan jij je dan extra bewust wordt. Je kunt vermoeid zijn, piekeren, stress of angst ervaren. De kraambedmassage helpt je zorgen los te laten, energie te krijgen en te ontspannen met een momentje voor jezelf. Hierdoor ben je ook meer in staat om goed voor je baby te zorgen.

De kraambedmassage kan zowel bij jou thuis als bij mij op de praktijk plaats vinden.

Deze massage duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Ik maak gebruik van een speciaal warmwaterkussen, zodat je comfortabel ligt. Deze warmte is ontspannend, alleen het liggen is al heerlijk.

Deze massage biedt ondersteuning bij herstel van je:

 • hormoonsysteem
 • immuunsysteem
 • ademhaling
 • huid
 • bloedvaten
 • spijsvertering
 • zenuwstelsel
 • voor spieren, botten en bindweefsel

Etherische oliën noemt men essentiële oliën. Ik maak in mijn praktijk gebruik van 100% pure en natuurlijke oliën.

Ze ruiken heerlijke en hebben allemaal hun eigen unieke kracht en werking en zijn goed voor zowel lichaam als je psyche.

Bij Djoke.nl wordt gewerkt met etherische oliën die 100% puur en natuur zuiver zijn.

Ik maak gebruik van pure en zuiver biologische essentiële oliën die voldoen aan de Europese richtlijnen.

Synthetische oliën werken niet therapeutisch en kunnen zelfs schadelijk zijn.

Wat is een goede olie?

 • Biologisch ( zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen)
 • zonder chemische stoffen
 • zonder conserveringsmiddelen
 • voorzien van een Europees keurmerk zodat je kunt achterhalen waar de olie vandaan komt en gegarandeerd puur en zuiver is en of de therapeutische waarde getoetst is
 • op het etiket staat wild, bio, cultivar

Gun jezelf dit moment van ontspanning en boek snel je afspraak!

Boek hier je afspraak

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: