Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Je baarmoeder is een centrum van kracht, een plek voor creatie en het ontwikkelen van nieuw leven.

De plek waaruit jij bij je eigen moeder geboren bent en jij het leven mocht ontvangen. En de plek waar jij hopelijk ook het leven mag doorgeven. Vanuit deze plek maak je deel uit van een eeuwenoude vrouwenlijn. Zoveel wijsheid zit er in vrouwen door de eeuwen in. Vrouwen moeten elkaar helpen en steunen in het leven.

De baarmoeder is een ontvankelijk orgaan, op deze plek kunnen trauma’s en pijn zitten opgeborgen.

De baarmoeder massage ( fertiliteitsmassage)

Jij en je partner hebben een kinderwens en je wilt graag zwanger worden. Helaas lukt het niet altijd gelijk om zwanger te worden en soms helemaal niet. Dat is enorm verdrietig.

Iedere maand is daar weer de teleurstelling, je menstruatie begint en de zwangerschapskans voor die maand is verkeken. Jij wordt overspoeld door verdriet. Je denkt en gaat op zoek, zou een baarmoedermassage (fertiliteitsmassage) iets voor je zijn?

Wat is een baarmoedermassage?

Bij deze baarmoedermassage gaat de aandacht uit naar je buik en onderrug. Hierdoor verbetert de doorbloeding van je baarmoeder en eierstokken. Je baarmoeder zal zich meer ontspannen.

Uit onderzoek is gebleken dat de bloedtoevoer naar je voorplantingsorganen verbetert door een baarmoedermassage. Doordat je baarmoeder zich beter kan ontspannen komt dit de kwaliteit van de eicellen ten goede. Ook je baarmoederslijmvlies kan beter de juiste dikte worden, zodat een innesteling makkelijker wordt. Dit alles kan helpen om sneller zwanger te worden. Maar ik heb geen toverstaf helaas. Ik kan wel de juiste voorwaarden scheppen om te ontspannen en in balans te komen.

Menstruatie:

Mocht zwanger worden niet gelijk lukken dan zal je door deze baarmoedermassage minder heftige menstruaties ervaren. Dit komt omdat je baarmoeder beter ontspant en spanningen en stress verdwijnen of minder worden. Bij pijnlijke menstruaties kan een massage met essentiële oliën de pijn verlichten en ontspanning brengen.

Voor wie is deze baarmoedermassage geschikt?

 • je hebt een kinderwens en wilt graag zwanger worden, tot nu toe blijft een zwangerschap uit
 • je hebt een miskraam gehad
 • je baby is stil geboren
 • je gaat een vruchtbaarheidstraject in
 • bij menstruatieklachten
 • bij PMS klachten
 • bij overgangsklachten

Wanneer baarmoedermassage?

Het moment van deze massage is belangrijk om het gewenste effect te krijgen. Daarom is het goed om deze massage te ondergaan wanneer je menstruatie voorbij is en je eisprong of terugplaatsing nog niet heeft plaatsgevonden. Het tijdstip van de dag maakt niet uit voor deze massage, maar in de avond zal je daarna wel beter slapen. Het is goed om drie maanden voor de terugplaatsing te beginnen met deze behandeling.

Wanneer geen baarmoedermassage?

Er zijn momenten waarop je deze massage beter niet kunt ondergaan.

 • tijdens je menstruatie
 • tijdens en net na je eisprong
 • na terugplaatsing
 • bij verkoudheidsklachten, koorts, infectie, griep, etc…
 • na een miskraam kan het helend werken, maar wacht 6 weken
 • na een operatie ( ook dan mag het na 6 weken, overleg met je arts)
 • tijdens je zwangerschap ( zwangerschapsmassage mag na 14 weken)

Baarmoedermassage kan je ook thuis doen bij jezelf. Ik geef je graag instructies voor thuis. Met essentiële oliën op maat kun je dan dagelijks jezelf masseren op je buik en onderrug. Je krijgt weer meer contact met je lichaam en geest, je kunt beter ontspannen en krijgt weer vertrouwen in je lijf.

Ik wil wel graag dat je van te voren overlegt met je arts of verloskundige. Besef ook dat ik geen toverstaf heb. Ik zal er alles aan doen om je te steunen tijdens dit proces. Dat betekent ook dat ik je een luisterend oor bied en een steun in je rug. Bij mij mag je alles zeggen waar je behoefte aan hebt.

Voor deze massage betaal je € 55,– per 60 minuten

Voor 30 minuten betaal je € 35,– of neem een 5 of 10 strippenkaart

Maak hier je afspraak

Bron: Djoke.nl en zwangerenportaal

jade gua sha tool in bathtub

Baarmoedermassage

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: