Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Recensies Balans en Verwenweekend op Schiermonnikoog. Wij kiezen voor de privacy van onze deelnemers en plaatsen daarom geen foto’s met mensen.

Mijn recensie:

wat een heerlijk weekend heb ik gehad in Schiermonnikoog. Als jonge moeder van 3 kinderen onder de 5 echt een cadeautje om even helemaal te ontspannen en los te komen van hectiek van alledag. En dit op een prachtige plek, waar je door zijn rust en mooie natuur niets anders kan dan onthaasten. Het prachtige huis met een fijne sfeer en volop faciliteiten (meerdere badkamers, sauna) paste daar perfect bij.

De lieve zorg door Djoke en Mary-Lou zorgde ervoor dat het ons aan niks ontbrak. Zelfs de vaat mochten we niet opruimen, alles in het weekend was erop gericht om volledig te ontspannen. De activiteiten (moodboard maken, handmassage) zorgden voor een leuke afwisseling en gaven voer voor goede gesprekken. De behandelingen waren de kers op de taart, waardoor ik volledig ontspannen terug keerde naar huis en nu een week later daar nog de vruchten van pluk.

Dus twijfel je om te gaan, omdat je het spannend vindt of vind dat je dit niet kan maken naar je gezin, is mijn advies: gewoon doen! Gun jezelf deze ervaring, zodat je er weer met volle energie tegenaan kan. Iedereen verdient af en toe een momentje om stil te kunnen staan en even te (laten) zorgen voor jezelf!

Een heerlijk ontspannen weekend op Schiermonnikoog met fijne behandelingen van Aroma touch en Bars. Lieve en warme begeleiding. Je wordt vanaf het begin tot het eind in de watten gelegd. C.H.

Toe aan een echt moment voor jezelf? Even de drukte van alles om je heen vergeten?

Dan is dit een uitgesproken idee: geef jezelf dit cadeau, laad de batterij weer op en komt tot rust en ga nadenken over: wat wil ik nu eigenlijk zelf!

Zet je zelf eens voorop! En geniet vooral ook van het mooie Schiermonnikoog

Voor mij persoonlijk was dit van een grote meerwaarde: je komt letterlijk los van het vaste land/leven wat je normaal zo in beslag neemt.

En verder: ik vind het super hoe jullie dit hele weekend in elkaar gestoken hebben, zeer gevarieerd…… 1 tip: blijf bij jezelf en laat je niet overhalen door de mening van anderen: sta er wel open voor maar tot op zekere hoogte: misschien een idee om op voorhand bij inschrijving te vragen naar de verwachtingen van de mensen en daar enigszins rekening mee te houden.

Wat vond je ervan dat het weekend op Schiermonnikoog gehouden werd?

Heerlijk, lekker op een eiland! Geeft al ontspanning.

Hoe vond je de locatie, het huis en de omgeving?

Fijn huis, ligging ook mooi.

Ga je liever met de bus of met een taxi?

Taxi, maar is ws wel duurder. Dan is bus ook prima.

Wat is je mening over de maaltijden?

Goed, leuk dat er steeds iets extra’s was.

Wat vond je van het restaurant?

Prima, wat oubollig maar niet storend.

Wat vond je van de bezorgde maaltijd?

Lekker en luxe.

Hoe heb je de behandelingen en de gesprekken ervaren?

Wel leuk om eens te ervaren, voor mij persoonlijk voegde het niet veel toe. Nadeel vond ik er van dat het je dag zo bepaalde qua tijdsindeling. (Met uiteraard ook de lunch, borreltje etc.) Gaf alsnog het gevoel dat je de tijd moest bewaken.

Hoe je het uitje met de Balgexpress ervaren?

Superleuk!! Ik zou het de vlge keer niet zo geheim houden (hoe goedbedoeld ook!) want dat ging bij mij ten koste van de voorpret. (Goede schoenen, 1,5uur niet plassen en warme kleren deed ons bv denken aan paardrijden, waar ik niet van hou.. )

Zou je een volgende keer weer gebruik maken van onze diensten?

Van de luxe van een verzorgd weekend zeker, van de behandelingen niet. Die zou ik omzetten in vrije tijd. De nadruk werd wat veel op de aromatherapie en Bars-behandeling gelegd, mocht van mij wat minder grote rol spelen.

Zou je deze weekenden aanbevelen bij derden?

Als ik weet dat mensen van zulke behandelingen houden zeker. Ik miste wel wat diepgang. Moodboard werd niet geëvalueerd bijvoorbeeld, de vraag waarom we daar waren, wat we anders zouden willen zien bij onszelf bv. Ik weet niet of dat de bedoeling was van het weekend, hoor, of dat juist alleen maar ontspanning het doel was..

Zou je de volgende keer ook voor weekend gaan of wellicht midweek, geef eventueel toelichting.

Weekend lijkt me makkelijker te overzien, praktisch gezien, thuis.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: