Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Bergamot

Bergamot behoort tot de Ruitachtigen. De Bergamotboom werd oorspronkelijk in Italië gekweekt, maar later ook op Corsica en Marokko. Hij is waarschijnlijk meegenomen in oorsprong vanuit Azië. De kleur is groen-geel. Hij ruikt fris, zoetig en fruitig. Bergamot olie werkt kalmerend, rustgevend en als een antidepressivum. Er zijn veel mogelijkheden, ik gebruik hem ter ondersteuning van de stress, angstklachten en bij een postpartumdepressie voor vrouwen. Het biedt een goede ondersteuning aan ons immuunsysteem, wees voorzichtig met zon want de Bergamot olie is fototoxisch.

En wat ontzettend leuk is, morgen 4 januari ga ik op Bergamot studiereis met stichtingwellnessenaromatherapie samen met een groepje leuke mensen. We gaan Bergamot plukken en naar distilleerderij waar de olie wordt geperst. Zoveel zin in. Er valt zoveel te leren en te weten over de heerlijke essentiële oliën.

Recept: bij een zwangerschaps-postpartumdepressie : 3 druppels bergamot, 2 druppels grapefruit, 2 druppels sinaasappel, 2 druppels scharlei, 2druppels wierook, 50ml kokos, jojoba of amandelolie. Dagelijks rug, schouders, voeten en rond de navel masseren.

LET OP! Niet ipv medicatie die je regulier gebruikt, ter ondersteuning helpt het heerlijk.Wil je meer weten dan mag je bellen of appen naar 06-4568443. Het contactformulier invullen mag ook. Wil jij een proefflesje ontvangen laat het me dan ook weten en wil je een afspraak mkaen voor een lekkere massage met onder andere bergamotolie, maak dan snel een afspraak.

Groet Djoke

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: