Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Aan het eind van de zwangerschap wegen de laatste loodjes het zwaarst. Je kunt tegen de bevalling opzien en stress en/of angst ervaren. De bevalling, hechtingen, naweeën, spierpijn, het geven van borstvoeding, de onzekerheid, de piekergedachten, gebroken nachten en veel bezoek, kan een sterke wissel op jou trekken.

Kraamtranen, hormonale disbalans, ontzwangeren is een heel proces. Tijdens je zwangerschap is het hormoon progesteron 15 tot 30 keer zo hoog als normaal. Dit hormoon houdt je zwangerschap in stand. Zodra de placenta is geboren daalt dit naar “normale” waarden van voor de zwangerschap. Hierdoor krijg je zo tussen de derde en de vijfde dag na de bevalling last van kraamtranen, ze horen erbij en na twee tot drie weken zijn ze doorgaans over.

Maar ook het wennen aan je kindje is intensief, soms duurt het even voordat je je kunt hechten, ook dat is normaal. Iedere moeder en kind combinatie is uniek en waar de ene vrouw zich gelijk moeder voelt, kan het bij de andere vrouw langer duren. Heel normaal dus.

Het is erg belangrijk dat jij las moeder tijd neemt voor jezelf, dat is een must om het goed vol te kunnen houden. Zet jezelf op nummer 1. Goede zorg begint bij jou!

Boek eens een ontspannende massage, dit kan al in de kraamweek, maar ook in de weken erna.

Lactatiemassage:

Het geven van borstvoeding lijkt erg simpel, maar ook dit moet je leren, samen met je kind en de steun van je partner. Wist je dat een lactatiemassage met essentiële oliën de doorbloeding bevordert en de melk helpt stromen? Het heeft een goede invloed op het aanmaken van de melk.

Bij de lactatiemassage wordt zowel de borst als de nek- en schouders gemasseerd, maar ook je voeten.

Djoke heeft veel ervaring met het geven en ondersteunen van borstvoeding.

Postpartum mama-massage:

Je bent tot zes weken na de bevalling kraamvrouw. Je lichaam begint hormonaal te herstellen vanaf het moment dat de placenta geboren wordt. Ook je baarmoeder, vagina en spieren herstellen zich langzaam. Je kunt je hierdoor onrustig voelen, neem de tijd en rust om te herstellen.

Dat betekent, gezonde voeding, voldoende rust en slaap, voldoende drinken, bewegen in de buitenlucht, een steun in de rug van je omgeving. Een ontspannende aroma massage helpt bij dit herstelproces.

Djoke heeft als kraamverzorgende en postpartumdeskundige veel ervaring in het begeleiden en ondersteunen van dit herstelproces.

Voor een massage van 60 minuten betaal je € 55,–

Voor een massage van 30 minuten betaal je € 35,–

Vraag hier je afspraak aan.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: