Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Anne Marleen Meulink is journalist en cultureel antropoloog , zij schreef een boek over postpartum depressie. Zelf bied ik al jaren steun aan moeders en hun gezinnen die hier mee te maken krijgen. Daarnaast geef ik trainingen aan kraamverzorgenden over dit onderwerp, zodat er al vroeg gesignaleerd en voorgelicht kan worden. Anne Marleen heeft hiermee een goed boek geschreven en ik ben trots dat ook mijn levensverhaal erin is opgenomen. ik hoop dat veel mensen een steun kunnen en mogen ervaren en mede door dit boek het taboe weer meer geslecht wordt.

Djoke

In heldere taal beschrijft Anne Marleen Meulink postpartum depressie als een stoornis met een enorme en vaak langdurige impact op een grotere groep mensen dan alleen betreffende moeders. Dit boek zal bijdragen tot meer kennis van zaken bij een brede doelgroep van beroepskrachten, zodat hierdoor erkenning, sociale steun en professionele begeleiding toegankelijker wordt voor zowel moeder, als kind als het bredere netwerk om hen heen.
Cecilia van der Zeeuw, psycholoog, gespecialiseerd op het gebied van kinderen van ouders met psychiatrische problemen (KOPP) en ouderschap en psychiatrie

Anne Marleen Meulink is erin geslaagd een goed leesbaar boek te schrijven vol nuttige en leerzame informatie voor een breed publiek. Tussen de wetenschappelijke informatie door is haar ervaringsdeskundigheid merkbaar, wat de inhoud van het boek een extra dimensie geeft. Zowel leken als hulpverleners zullen ongetwijfeld veel opsteken van dit boek, wat de vrouwen met een postpartum depressie en hun directe omgeving ten goede zal komen.
Sanne de Metz, psychiater bij PsyQ

Bron: http://www.swpbook.com/

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: