Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Vanmorgen las ik in de krant een artikel over communicatie en dacht daar eens even over na. Wij verliezen ons steeds meer in facebook, twitter, instagram etc… Maar tijd maken voor elkaar en een goed gesprek zit er steeds minder in. Ook blijkt dat het merendeel van de dertigers te druk is om een goed seksleven te hebben.(bron: Stentor).

Al is dit niet het belangrijkste in een relatie, het is wel belangrijk om ook hier aandacht aan te blijven geven. Als je zwanger of pas bevallen bent staat je hoofd niet altijd naar praten en seks. Tijdens een fijne knuffel en vrijpartij komt ook het hormoon oxytocine om de hoek kijken, dit zorgt ervoor dat je weer blij bent met jullie liefde voor elkaar.

Samen met je lief lekker uit eten of een kop koffie drinken op een terrasje en even tijd voor elkaar maken zonder baby en smartphone is juist goed om te doen en te blijven doen.

Van de week werd ik gebeld door een moeder die er erg tegenaan liep dat ze zo weinig tijd hadden voor elkaar sinds de geboorte van hun kind. Oppas vragen vond zij lastig, want ze wilden toch zelf een kindje en dan hoor je er toch zelf voor te zorgen?

Toen ik uitlegde dat het juist essentieel is voor een goede relatie om samen dingen te blijven ondernemen en dat dit juist een boost geeft, ging zij overstag. Met als resultaat twee gelukkige mensen die weer even tijd hadden voor elkaar. Door juist wel tijd en energie te geven en je voor elkaar weer op te doffen ( weer eens iets anders dan die joggingbroek) komt dit een relatie ten goede.

De sleur sluipt erin en dat gaat sneller dan je zelf denkt. Een relatie is net als een plantje, geef het water en aandacht en het zal groeien, schenk er geen aandacht aan en het zal in elkaar schrompelen.

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: