Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Ja, je hoeft niet achterom te kijken, ik heb het tegen jou. Kijk je weleens in de spiegel en ben je dan trots op jezelf? Ik krijg veel vrouwen op mijn pad die om verschillende redenen niet blij zijn met wat en wie ze zijn. Na een aantal coachingsessies eventueel aangevuld met een Bars behandeling is het opeens een heel ander verhaal. Dan zijn het weer zelfbewuste vrouwen die de kracht hebben weergevonden om hun leven vanaf de zonzijde te bekijken.

Stel je eens voor wat een kracht er in je zit, als (aanstaande) moeder ben je in staat een heel mensje te maken. Hoe cool is dat, je eigen lijf dat hiertoe in staat is. Maar ook de zwangerschap volbrengen met een alsmaar dikker wordende buik, een bevalling doorstaan en vervolgens de weg bewandelen die het moederschap van je vraagt. Je borsten geven melk en je voed vol liefde je kindje, kun je niet zelf voeden dan ben je nog steeds bezig je kindje te voeden en te verzorgen. Vanaf nu ben je nooit meer alleen maar heb je de verantwoordeliijkheid voor een prachtig en uniek wezentje. Maar daarbij ben je er zelf ook nog natuurlijk. Al is de verantwoordeliijkheid groot, jij bent zelf ook een uniek mens die behoefte heeft aan tijd voor zichzelf, dat is juist goed.Door goed voor jezelf te zorgen ben je in staat om goed voor je gezin te zorgen. Neem daarom de tijd om eens stil te staan en te zien en te voelen wat een mooi en prachtig mens je bent. Gewoon zoals je bent, uniek, krachtig en af en toe met zwakheden die er ook bij horen. Dat maakt je niet minder, maar juist krachtiger. Doe als de zonnebloem bij dit stukje en keer je hoofd bewust naar de zon.

Ik wens je een fijne zomer en een zonnig leven. En zit het dan eens tegen denk dan aan de zonnebloem en keer je hoofd naar de zon en niet naar de schaduw.

Liefs Djoke

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: