Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Depressie rond zwangerschap & geboorte

Als die roze wolk anders kleurt!

Je wilt zo graag die roze wolk ervaren, maar het valt soms zo tegen dat moeder/ouder zijn. Weer een nacht waarin je baby heerlijk sliep, maar jij de angst voelde, wordt hij/zij wakker? Als hij/zij maar niet gaat huilen, wat moet ik dan doen? Help, ik kan dit niet, moeder/ouder zijn. Jij ligt maar te piekeren en je vraagt je af hoe je deze dag weer door moet komen met je baby, waar moet je beginnen? Weer geen tijd om jezelf te douchen, laat staan om je op te maken en leuk aan te kleden. En dan zal je zien dat er weer bezoek komt die van alles van je verwachten, je hebt er geen zin in. De baby huilt, wil weer gevoed worden, weer een schone luier. Je bent al zo moe.

Vanaf het moment dat de wekker gaat en je het gevoel hebt dat je net slaapt, sleep jij je je bed uit. Je voelt je moe, doodmoe en vertwijfeld vraag je je af hoe je de dag doorkomt. Maar je moet, er is een baby van je afhankelijk en je pept je maar weer op en begint zuchtend en steunend aan de dag.

Het (aanstaande) moederschap valt je zwaar tegen en die roze wolk blijkt niet te bestaan.

Ervaar jij gevoelens van:

stress en angst

depressieve gevoelens

schrik je terug van de verantwoordelijkheid

slaap je niet meer

pieker jij je suf

raak jij verdwaald in het moeder en ouderschap

Wanneer je blijft doorgaan kun je verzanden in sombere gevoelens, een zwangerschaps-postpartumdepressie kan op de loer liggen. Deze heeft verschillende oorzaken. Voorkomen is beter dan genezen. Lees hier meer!

Je lichaam zegt STOP! en trapt op de noodrem. Je put je steeds verder uit, waardoor je niet meer kunt genieten van deze bijzondere tijd.

Herken jij je hierin?

Blijf niet alleen tobben, het kan echt anders!

Je hoeft dit niet alleen te doen, ik kan je daarbij helpen.

Hoe mooi zou het zijn als jij zonder stress en angstgevoel voor je kindje kunt zorgen? Je hebt weer energie, rust, balans en zelfvertrouwen. Jij kunt dit echt, zoveel vrouwen gingen je al voor en hebben een zelfde soort ervaring. Ik weet hoe het voelt uit mijn eigen ervaring en beroepsmatig door mijn jarenlange ervaring met geboortezorg. Ik heb al een paar honderd gezinnen mogen begeleiden.

Als specialist in zwangerschaps-postpartumdepressie ben ik de juiste persoon om jou te helpen, je vol vertrouwen het moederschap te laten ervaren en voelen. Met een beetje hulp, een steun in de rug en een luisterend oor ben je eerder in staat om de draad weer op te pakken en te genieten van je zwangerschap en/of moederschap.

Ieder mens is uniek, jij bent uniek.

Mijn hulp is altijd op maat, aangepast aan je eigen, unieke situatie.

Vraag hieronder nu je vrijblijvend gratis gesprek aan.

Boek hier je eerste gratis gesprek

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: