Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Graag wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen wat jullie hebben gehad het afgelopen jaar in Djoke.nl.

Ik heb veel moeders en hun gezinnen mogen begeleiden op hun reis van het moeder- en ouderschap. Dankbaar ben ik dat ik dit mooie vak alweer zoveel jaar mag uitoefenen. Maar ook het geven van trainingen aan kraamverzorgenden heb ik in deze jaren met veel liefde gedaan. Wat een gemotiveerde doelgroep zijn deze kraamverzorgenden.

Voor het komende jaar staat er weer veel op het programma, maar ik wens iedereen vooral veel liefde, warmte, geluk en veiligheid in 2017. Volg je hart en vervul je dromen!

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: