Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Vandaag ontving Eileen Engels de onderscheiding tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Zij is voorgedragen door een groep cliënten en mocht vanmorgen deze welverdiende onderscheiding in ontvangst nemen. Samen met  wijlen Dr. E.W. Loendersloot Gynaecoloog en na zijn overlijden met Prof. Dr. A.A. Haspels hoogleraar in de Gynaecologie heeft zij vele duizenden vrouwen mogen begeleiden die te maken kregen met een postpartum depressie of pre- menstruele stoornis. Zij is in Nederland de enige verpleegkundige die hiervoor is opgeleid. Zij gaf vele lezingen in België en Nederland en publiceerde veel artikelen hierover en was te horen en te zien op radio en tv. Zij schreef als eerste een boek over deze problematiek. Kraamtranen.

kraamtranen

Op dit moment begeleidt Eileen nog steeds veel vrouwen. Ik vind het geweldig dat ze vandaag is geridderd  en feliciteer haar van harte met deze onderscheiding en zet haar even in het zonnetje via mijn website. Eileen is namelijk ook degene die mij weer steunt in mijn werk en bijstaat met raad en daad.

Eileen is een vrouw met een warm hart en een schat aan ervaring.

Bedankt voor je inzet aan alle vrouwen met die met deze problematiek te maken krijgen en kregen en geholpen zijn en worden door jou.

Lieve groet Djoke

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: