Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Wat zijn Bars?

Bars is een verzamelnaam voor de 32 energie punten op je hoofd, deze banen lopen om en door  je hoofd. In je hersenen liggen al je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit had in je leven. Deze worden opgeslagen op elektromagnetisch niveau.

Bars is het Engelse woord voor tralies.

De energie van al je gedachten liggen opgeslagen achter de tralies van elk onderdeel waarmee het correspondeert.

Bars zijn er voor lichaam, genezing, controle, bewustzijn, kracht, veroudering, plezier, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd, ruimte, communicatie, creativiteit e.d.

 Zie de Bars als de harde schijf van je computer, het is letterlijk alles wat je gedurende je leven hebt opgeslagen. Het nalopen van je Bars verwijdert de bestanden en programma’s zodat deze niet langer in je leven zijn en niet automatisch verschijnen als je dit niet meer wenst.

De hersengolven verlagen daadwerkelijk, gedragspatronen, geloofsovertuigingen, standpunten uit je kindertijd worden toegankelijk gemaakt. Dit verleden hoeft dan niet meer zijn weerslag te hebben op je toekomst. Je bent meer aanwezig en present in je leven zoals het nu is. Je zult je tevredener en gelukkiger gaan voelen.

Is dat niet heerlijk? We moeten al zoveel, tijd voor ons zelf schiet er dan weleens bij in. Gun je dan de ervaring van een Bars behandeling.

Maar hoe verloopt een Bars behandeling? En heb ik daar baat bij?

Bij een Bars behandeling lig je aangekleed op je rug in een ontspannen houding op een massagetafel of een luie stoel. Val je in slaap dan mag dat gewoon, wil je praten dan mag dat ook. Bars werkt wel beter als je ontvankelijk ervoor bent, dus als je slaapt, dit mag dus gewoon. Muziek wordt niet gebruikt tijdens een sessie. Wetenschappelijk is bewezen dat de hersengolven tijdens de behandeling veranderen van de Alpha staat naar de Theta staat.

De 32 punten op je hoofd worden licht aangeraakt in een speciale setting. Dit reset als het ware je hersenen. De oude overtuigingen worden opgeruimd en opgelost. Na de sessie is er rust en ruimte in je hoofd. Mensen geven aan dat zij na een behandeling meer ruimte voelen in hun hoofd, alsof er een grote schoonmaak is gedaan, wat in feite ook zo is. Fysieke en mentale problemen verdwijnen al na één behandeling. Na de behandeling zul je meer rust, ruimte en vrijheid ervaren in je leven en ontvankelijker worden voor dat wat jij graag wilt ontvangen in je leven.

Helpt het nalopen van je Bars direct?

Na het lopen van de Bars zeggen veel mensen dat ze voelen alsof ze zijn schoongemaakt, ook kunnen mentale en fysieke problemen na één sessie al verdwijnen.

Anderen voelen weinig, maar ook dan doen de Bars hun werk. Na de behandeling vole je je lekker relaxt. De behandeling werkt een week of drie tot vier door.

Is er nu wetenschappelijk bewijs?

Er is wetenschappelijk bewezen dat de vorm van je hersencellen ovaal worden, deze beïnvloeden je gedachten, gevoelens en emoties, dit is vaak de eerste stap naar ongemak of ziekte. Tijdens de Bars behandeling nemen de cellen weer hun natuurlijke en oorspronkelijke bolvorm aan. Dit beïnvloedt je fysieke en mentale gezondheid.

Door je Bars te laten behandelen verander je mogelijkheden voor jezelf. Je kunt hier altijd gebruik van maken, je hoeft niet zwanger of pas bevallen zijn. Bars is voor iedereen toegankelijk.

Bronvermelding: http://www.access-bars-naturally.nl/

Contact

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: