Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Ik ben bij Djoke geweest voor een zwangerschapsmassage. Omdat het mijn eerste keer was en ik het best spannend vond, stond Djoke me al op te wachten bij de buitendeur, zodat ik gelijk zag waar ik moest zijn. Dat ervaarde ik als prettig. Daarna lekker gekletst en een warm voetenbadje met een essentiële olie speciaal voor mij en een kopje thee met iets lekkers. Daarna de massage waarbij Djoke jou helemaal betrekt bij wat je wel en niet prettig vindt. Het was een hele fijne massage waarbij ik helemaal kon ontspannen. Djoke heeft hele, fijne zachte handen die lekker warm worden, dat vond ik zelf erg prettig. Achteraf nog even bijkomen en bijkletsen. Een hele fijne ervaring en ook fijn omdat Djoke gespecialiseerd is in meerdere dingen rondom zwangerschap. Echt een aanrader en ik kom zeker terug! Dewi.

Djoke is een veelzijdig, bevlogen en zeer deskundig, ik heb voor mijn vak als kraamverzorgende haar cursus postpartumdepressie gevolgd en heb mogen ervaren hoe fijn een massage met essentiële oliën is. Ook als je niet zwanger en bevallen bent is een massage heerlijk. Antoinette

Tijdens mijn laatste zwangerschapsweek mocht ik een ontspannen en heerlijke massage ontvangen. Djoke kiest met zorg de olie uit die bij jou past. Je begint met een gesprekje en een warm voetenbadje. Dan volgt de massage, ik voelde me de dagen erna heerlijk relaxt. A.M.

Ik heb meerdere massages mogen ontvangen bij Djoke. Ik heb erg last van mijn benen en voeten. ook ervaar ik veel stress. De massages bij Djoke maken dat ik me echt ontspannen voel en ook mijn voeten doen beduidend minder pijn. ik vind dit een aanrader. J.K.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: