Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

De dagen worden korter, de bladeren vallen van de boom, het wordt steeds kouder en ook ons leven geeft ons veel om te overdenken. Binnen is het warm en veilig. Het is goed om even tijd voor jezelf in te plannen. Maar je kunt ook je vrouw, vriendin, moeder, schoonmoeder, dochter, schoondochter, collega, werkneemster, etc… een massage cadeau doen. Een bon in de schoen of onder de kerstboom, heerlijk om te geven en fijn om te ontvangen. Maar ook is een bon cadeau geven bij een babyshower erg leuk om te geven en te ontvangen. Je ziet, keuze genoeg.

Een massage bij Djoke.nl zijn een paar ontspannen uurtjes, helemaal voor jou. Met aandacht voor wat jij wenst. Massage voorafgegaan door een warm voetenbadje, dan kiezen we een essentiële olie uit die bij jou past en gaan we masseren. Je ligt daarbij op een warmwaterkussen, dit zorgt alleen al voor ontspanning. In de maand december ( ook als je je afspraak later inplant middels een cadeaubon ) mag je kiezen voor een gezichtsbehandeling of rugpakking erbij.

Dit is echt genieten en voor slechts 50 euro. De massage duurt twee uur, dit is inclusief een gesprekje vooraf, een drankje naar keuze.

Maak hier je afspraak of bestel je cadeaubon. Of druk even op de groene knop.

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: