Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Aromatherapie en massage tijdens en na de bevalling.

De geboorte van jullie baby is voor jou en je partner een ingrijpende gebeurtenis. Je van te voren regelmatig laten masseren kan erg fijn zijn. Hoe relaxter jij bent hoe makkelijker je kunt bevallen. Als aanstaande moeder heb jij een rustige en veilige omgeving nodig om te kunnen bevallen. Een liefdevolle benadering en een warme begeleiding zullen bijdragen aan een ontspannen bevalling. Ook in het ziekenhuis kun je ontspannen bevallen.

Essentiële oliën kunnen tijdens de bevalling bijdragen aan een ontspannen gevoel, zowel bij jou als moeder, maar ook bij je partner. Het kan pijn verlichten en eventuele stress en angst verminderen. Een massage tijdens of vlak voor de bevalling zal helpen, je maakt endorfines aan en deze zorgen voor een natuurlijke verlichting van pijn.

Heb je voordat de bevalling doorzet nog tijd voor een voetenbadje en voetmassage kan dit ook helpen om uit je hoofd te komen. Ook ter voorbereiding op een keizersnede is massage of het gebruik van een diffuser heerlijk ontspannend. Ook warme kompressen op je buik met een ontspannende olie kan verlichting geven.

Ik help je graag om de juiste en bijpassende oliën te zoeken, uniek en voor jou op maat.

Je kunt in de zwangerschap al beginnen met je buik te masseren met een olie die jij lekker vindt. Je zult zien dat je kindje hier op gaat reageren na de bevalling.

Ook kunnen deze essentiële oliën je helpen als er sprake is van naweeën in de kraamweek, bij kraamtranen, bij borstvoeding en darmkrampen.

Ik kijk graag met je mee naar dat wat mogelijk is.

Maak hier je afspraak!

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: