Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

We leven in een pittige tijd met het Coronavirus en na een lange winter. Er zijn naast massage nog meer mogelijkheden om aromatherapie in te zetten om je immuunsysteem een boost te geven. Ik help je graag om een heerlijke massage samenstelling te maken die je thuis kunt gebruiken.

Wil jij in deze periode een moment van rust en ontspanning ervaren?

Ben jij toe aan een boost voor je immuunsysteem?

Wil jij iemand een belevenis cadeau geven?

Aanbieding:

Geef na de 1.5. meter afstandstijd eens een beleving cadeau of boek het eens lekker voor jezelf. Gewoon omdat je het goed voor je is.

Behandeling is voor iedereen die behoefte heeft aan een moment voor zichzelf.

Een weldaad voor lichaam en geest, deze massage met essentiële oliën.

Essentiële oliën hebben  hun werking op spiritueel, emotioneel, fysiek en psychisch gebied. Je moet dit gewoon een keer ervaren. De ondersteunende en ontspannende werking is werkelijk uniek.

Wat houdt deze behandeling in?

Er wordt gewerkt langs de meridiaan-energiebanen en de viscerale (ingewanden) contactpunten van de rug tot de voeten. Het doel is: het sympathische en parasymphatische zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te helpen brengen. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen geoptimaliseerd.

De behandeling bestaat uit zachte, ritmische aanrakingen, die diep doordringen in het weefsel en doelgericht ondersteuning geven waar het nodig is.

De behandelingen bestaan uit zachte, ritmische aanrakingen, die diep doordringen in het weefsel en doelgericht ondersteuning geven waar het nodig is.

Deze behandelingen zijn een weldaad voor lichaam en geest.

Maak dan een afspraak voor een heerlijke behandeling of massage van Djoke.nl

Heerlijk na een bevalling, maar ook geschikt voor een ieder die daar behoefte aan heeft.

Alle massages kosten € 50,–

Afspraak maken

* Aromatherapie werkt ondersteunend voor het zelfgenezend  en helend vermogen van lichaam en geest.

Pas Aromatherapie nooit toe in plaats van een medische behandeling die u voor een ernstige aandoening krijgt. Overleg met uw arts als u dit ter ondersteuning wenst.

Bij angst, depressiviteit of andere emotionele problemen raden wij u dringend aan naar uw huisarts te gaan. Het is belangrijk dat deze op de hoogte is van alternatieve behandelingen welke u volgt en welke middelen u gebruikt. Het gebruik van etherische (essentiële) oliën werkt ondersteunend en is op zich geen geneesmiddel dat u in plaats hiervan kan gaan gebruiken. Laat u goed informeren en probeer niks op eigen houtje als u niet zeker bent van de toedieningswijze.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: