Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Als je niet tevreden kunt zijn met wie je bent kun je ook niet echt gelukkig worden. Eerst is het belangrijk om te leren ervaren wat  tevredenheid is. Wordt je gelukkiger van een nog groter huis of een nog mooiere auto? Of zit geluk en tevredenheid in de dingen als gezondheid,partner,kinderen,liefde,vrienden, de natuur, een lach een vriendelijk woord. Ik voor mij denk dat deze dingen gelukkiger maken. Het is wel fijn een huis te hebben, een baan en geld om eten te kopen en kleren voor je kinderen. Dat is wat je nodig hebt als basisbehoefte, maar wordt je echt gelukkig van die villa of dikke bmw? Ik voor mij weet nu dat dit niet zo is en weet je soms komt bij mij ook de ontevredenheid weleens om de hoek kijken. dan denk ik doe mij maar een mooie boerderij. Maar dan kijk ik in de spiegel en zeg tegen mijzelf: “wees tevreden met wat je hebt, dan pas zul je geluk ervaren”.

Ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden?

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: