Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Handmassage een weldaad voor iedereen

Waarom een handmassage?

Een ontspannende handmassage is een laagdrempelige manier om kennis te maken met massage. Het is voor iedereen geschikt en wordt veel gebruikt tijdens de palliatieve zorg. Maar een handmassage is voor iedereen een weldaad.

Onze handen nemen een belangrijke plaats in ons leven in, bij vrouwen na de bevalling is het eerste wat zij doen, hun baby strelen met hun handen. Heeft iemand pijn dan strelen we over de pijnlijke plek. Als we iemand ontmoeten geven we een hand, onze handen zorgen voor verbinding, ze voelen, raken anderen aan en als iemand ziek is leg je vaak even je hand op zijn of haar hand. We tuinieren, werken, koesteren, typen, schrijven, we doen zoveel met onze handen dat het eigenlijk heel gewoon is dat we ze hebben. Pas als je een pols breekt kom je erachter hoeveel je doet met je handen. Hoe mooi is dat?

Een handmassage is prettig en ontspannend en werkt goed bij stress, angsten, somberheid, nervositeit, eenzaamheid, stijfheid en reumatische pijn. Maar is ook gewoon fijn om te ontvangen en een moment voor jezelf te ervaren.

Deze handmassage duurt een half uur en begint met een lekker warm kompres met essentiële olie. Daarop volgt een ontspannen handmassage met een olie naar keuze. Een kopje koffie, thee en iets lekkers horen er natuurlijk ook bij.

Kosten van deze ontspannende behandeling is € 35,– voor een half uur

Maak hier je afspraak

De Grieken en de Romeinen maakten al gebruik van massages met essentiële oliën.

Deze oliën komen tijdens de massage in de bloedbaan, het lichaam en zenuwstelsel, dragen bij tot een ontspannen gevoel en het algemeen welbevinden wordt bevordert. De heerlijke geuren van de essentiële olie gaat via het reukorgaan naar de hersenen en zorgt voor een ontspannen en veilig gevoel. Daarnaast is een massage met essentiële oliën fijn ondersteunend voor lichaam en geest.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: