Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

HOERA! Djoke.nl bestaat vandaag zes jaar.

Zes jaar geleden zat ik om twaalf uur ’s nachts met spanning te wachten op het moment dat Djoke.nl online ging. Ik had een pracht doel, vrouwen en hun gezin op weg helpen en een steun in de rug geven als er sprake was van een zwangerschapspostpartumdepressie. Als ervaringsdeskundige- en deskundige wist ik heel goed waar het om ging, ik heb diverse aanvullende studies gevolgd en ik had een gedegen onderzoek gedaan onder de kraamvrouwen die ik had verzorgd en ging vol goede moed aan de slag. Ik schreef een ondernemersplan en kreeg een pracht logo, maakte een website en begaf me vol goede moed op het ondernemerspad. Het ging super, maar helaas vanaf het moment dat de Basis GGZ weer in het pakket kwam liep het terug, ik stuurde de vrouw naar de huisarts voor een bloedonderzoek en ze ging gelijk dit circuit in. Het feit dat ik vergoed word doet daar niets aan af. Ik ging met iemand in gesprek over het opstarten van een stichting, dit verliep niet positief. Zij verdween van het toneel en ik heb nooit meer iets gezien of gehoord, inmiddels is de stichting er via een andere weg alsnog gekomen, gelukkig. Ondertussen schoten de moederbegeleidingen de pan uit en ging ik zelf veel trainingen geven. Ik heb diverse trainingen ontwikkeld en bleek een trendsetter hierin, was de eerste die geaccrediteerd werd bij het kenniscentrum kraamzorg. Maar helaas raakte ik zelf burn-out en heb dat jaar alle trainingen afgezegd. Dit kwam mede omdat ook dat jaar Diana Koster overleed, zij was een vakvrouw en keiharde werker, maar ze overleed veel te vroeg, bij mij heeft dit er nogal ingehakt, net als bij vele anderen. Hierdoor ben ik gaan nadenken hoe ik verder wilde en besloot langzaam een andere richting op te gaan. Ik wil hard werken, maar heb geleerd dat je eerst goed voor jezelf moet zorgen en niet altijd zo hard hoeft te werken.

Vandaag bestaat Djoke.nl dus zes jaar. Het waren jaren van hard werken, knokken, mooie en minder mooie ervaringen op je pad krijgen. Mijn reis op het ondernemerspad viel niet mee. Ik kreeg te maken met mensen die veel harder en zakelijker waren dan ik zelf ben en met mensen die zeiden je houdt het nog geen jaar vol. Nou ben ik nogal een doorbijtertje en ik doe het voor een goed doel, moeders en hun gezinnen helpen en een stukje met hen meelopen. Maar nu gaat langzaam maar zeker mijn roer om en loopt mijn weg ook met een kronkel en ben ik bezig een andere invulling te gaan geven wat Djoke.nl betreft. Wat blijft nog even mijn geheim. Soms moet je een andere afslag nemen en je hart trouw blijven, ik volg een pad en zie wel waar dit uitkomt. Bedankt voor jullie vertrouwen deze zes jaar en het lezen van mijn overpeinzingen. Ik ga voorlopig nog niet achter de geraniums. 

Liefs Djoke

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: