Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Vandaag is het vijf jaar geleden dat ik Djoke.nl begon. Als kersverse ondernemer had ik het allemaal mooi bedacht. In mijn praktijk ging ik vrouwen begeleiden met een zwangerschaps-postpartumdepressie, na het doormaken van een vroeggeboorte of postpartumpsychose, burn out en stress en dergelijke.

Het waren pittige en ook prachtige jaren. Ik heb veel moeders en hun gezin weer op weg mogen helpen.

Daarnaast heb ik ruim 4000 kraamverzorgenden mogen scholen op deze onderwerpen. Daarom wil ik deze dag niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Maar is het een verdienste, vijf jaar een praktijk opbouwen? Ik ben zeker van mening dat dit een prachtige prestatie is en ben er super trots op. Ik heb veel geleerd en ontzettend veel geweldige mensen mogen ontmoeten. Daarom wil ik iedereen bedanken die op welke wijze dan ook hun steentje hebben bijgedragen aan dit succes. Maar vooral mijn lieve man, die altijd maar weer achter me is blijven staan, onze kinderen die menig onzeker verhaal moesten aanhoren en ook mijn vriendinnen die me bij hebben gestaan in de wat moeilijkere periodes van Djoke.nl.

Maar het is gelukt, Vijf jaar ondernemerschap is een feit. Ik denk aan een nieuwe en volgende weg om in te gaan slaan, hierover later meer. De levensreis is nooit ten einde.

Daarom lieve mensen, hartelijk bedankt.

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: