Bij Djoke

Djoke

De kracht van Massage & Aromatherapie

In de rustgevende omgeving van Apeldoorn, aan de rand van de Kroondomeinen kun jij genieten van diverse ontspannende massages en/of een goed gesprek.

Wil jij je fit, helder en energiek voelen als moeder?

Door je regelmatig te laten masseren komen lichaam en geest in balans.

Ik ben Djoke en werk al ruim 30 jaar in de zorg, ik begon met gezins- en ouderenzorg en de laatste 20 jaar ligt mijn passie bij de vrouw en haar gezin rondom zwangerschap en geboorte.

Een kind krijgen is een van de grootste life-events in het leven van een vrouw. Moeder blijf je je hele leven, ook als je ouder wordt en oud bent. Het is een eretitel welke je met trots mag dragen. Maar je bent ook een moeder als je te maken krijgt met een miskraam, abortus, stil geboren baby of als adoptiemoeder.

Ik bied coaching, begeleiding en massages op maat, aangepast aan je eigen, unieke situatie. Bij mij is geen gesprek of massage hetzelfde. Bij Djoke ga ik voor maatwerk. Ieder mens is uniek en heeft iets anders nodig.

Laat je verrassen en geniet van een heerlijke en ontspannen aromamassage op maat.

Bekijk hier de mogelijkheden!

Heb je meer behoefte aan een gesprek of hulp bij praktische zaken dan kan dat ook. Een combinatie van beide is ideaal. Je hoeft niet depressief of stress te ervaren om lekker te genieten en een goed gesprek te voeren. Bij mij mag je alles vertellen en even loslaten.

Rust en balans zijn belangrijk in deze periode van je leven. Ik help je hier graag bij.

Bij Djoke kun je terecht voor:

 • aromatherapie op maat
 • massage
 • access bars
 • coaching & counseling
 • bij kraamtranen
 • bevallingstrauma
 • postpartumdepressie
 • pms klachten
 • overgangsklachten

Goede zorg begint bij jezelf! Het is voor jou als vrouw in diverse levensfases van het leven belangrijk dat je voldoende momenten voor jezelf inbouwt om lekker te ontspannen en even op adem te komen in een rustige en veilige omgeving.

Mijn massages geven een diepe ontspanning, ze brengen je lichaam en geest in balans, je krijgt meer veerkracht en je autonome zenuwstelsel komt tot rust, het stimuleert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en brengt je meer in contact met jezelf.

Aromazorg en massage

gespecialiseerd in psychosociale zorg en massage rondom zwangerschap & geboorte

Jij gaat de weg naar meer gezondheid, veerkracht en balans.

Aromatherapie bestaat al eeuwen en aanraking en aangeraakt worden is een eerste levensbehoefte voor mensen.

Het eerste wat je doet als je zwanger bent is je buik strelen en na de geboorte je kindje vastpakken en omarmen. Als je iemand wil troosten sla je een arm om hem of haar heen, een kind dat valt geef je een kus of streelt over de zere plek, etc…

In mijn behandelingen maak ik gebruik van pure en natuur zuivere essentiële oliën.

Een massage met essentiële oliën:

 • brengt je zenuwgestel tot rust
 • versterkt je immuunsysteem
 • stimuleert het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest
 • brengt je beter in contact met jezelf en je baby
 • geeft je troost, rust en vertrouwen in jezelf
 • je ademt makkelijker
 • je emoties verzachten
 • je voelt je tevreden
 • klachten als vermoeidheid, depressiviteit, angst en slapeloosheid zullen verbeteren

Lichaam en geest werken samen.

Juist als je zwanger bent of pas bevallen ben je kwetsbaarder dan normaal, maar ook tijdens de overgang kun je veel last hebben van klachten die baat hebben bij massage met essentiële oliën.

Hormonen hebben een grote invloed op je functioneren in deze periode. Je gaat een nieuwe levensfase tegemoet tijdens deze reis van het moederschap. Deze reis stopt nooit en vraagt voortdurend om bijsturing en wegomleggingen.

Het is belangrijk om voldoende tijd voor jezelf in te plannen. Even lekker ontspannen. Gezond leven, gezond eten en lekker bewegen in de buitenlucht. Het voorkomen van stress is belangrijk, dit heeft veel invloed op je ongeboren baby, maar ook na de geboorte is het belangrijk dat je niet gestrest raakt. Het moederschap eist veel van vrouwen gedurende hun leven ( maar ook van hun partners, ik richt me vooral op de vrouw en haar gezin).

Mijn massages geven een diepe ontspanning, hierdoor ben jij in staat alle veranderingen in je lichaam en geest goed op te vangen. Vol vertrouwen ga je deze reis van het moederschap aanvangen. Een reis vol mooie ervaringen en ontmoetingen met je kind. Gedurende deze reis zal je regelmatig even weer de weg moeten zoeken, ik kan je hierbij behulpzaam zijn.

Goede zorg voor jezelf zorgt ervoor dat jij goed voor jezelf en de baby kan zorgen. Dat is niet egoïstisch maar een must. Jij staat centraal en jij mag je even speciaal voelen.

Heb je meer zorg nodig en wil je daarnaast begeleiding lees dan hier verder.

Omgaan met depressieve gevoelens tijdens je zwangerschap en geboorte. Als de roze wolk anders kleurt.

Voel je weer fit, helder en energiek, ontspanning voor lichaam en geest.

Laat je verrassen en plan hier je afspraak, ik zie je graag.

error: Content is protected !!
Chat openen
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: