Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Ieder kind is uniek

In ieder kind begint de wereld opnieuw

Met grote blijdschap wil ik even melden op Djoke.nl dat wij vorige week weer opa en oma zijn geworden van een klein wonder.

Maandenlang dachten we dat het een kleinzoon zou worden, maar de natuur gaat haar eigen gang, testen hebben het nog weleens verkeerd en wij kregen een… kleindochter. Een prachtig klein meisje, nummer elf in de rij van kleinkindren. En ik kan je verzekeren dat ik met deze elfde net zo blij, ontroerd en gelukkig was als met de andere tien.

Mooi, nieuw leven, leven van je eigen bloed dat zich voortzet in de lijn, hoe mooi is dat? 

Ik heb er een week mogen kramen en me onderdompelen in de vreugde en het geluk. Wij kennen ook de andere kant van geluk, maar geluksmomenten moet je koesteren als goud.

Ik deel dit graag met mijn trouwe volgers.

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: