Kortingsactie zwangerschapsmassage

Hoera jij bent zwanger, gefeliciteerd.

Goede zorg begint bij jou!

Verwen jezelf eens lekker of geef een massage cadeau aan je zwangere vrouw, schoon(zus) , vriendin of (schoon)dochter, een beetje aandacht voor de zwangere is heerlijk, juist in deze coronatijd, het is toch al zo anders om zwanger te zijn in coronatijd.

In de maanden april en mei bied ik een kennismakingsmassage aan voor 37,50, een uur massage inclusief een warm voetenbadje en een kopje thee of koffie met iets lekkers. Tijdens een heerlijke en ontspannende massage even bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen.

Tijd voor ontspanning. Even een moment voor jezelf en dat kleine mensje in je buik. Een massage bij Djoke.nl begint met een gesprekje om te kijken hoe het gaat met je zwangerschap. Vervolgens krijg je een warm voetenbadje met essentiële olie, een uur massage met essentiële oliën die geschikt zijn als je zwanger bent. Een kopje thee met iets lekkers erbij en daarna gaan we masseren. Je ligt op een warmwaterkussen, dit is al een unieke ervaring op zich. Ik ga je vervolgens heerlijk masseren.

Na de massage blijf je nog even rustig liggen of zitten en drink je een sapje. De olie die ik gebruik krijg je ook mee in een flesje, dan kun je het thuis nog eens lekker overdoen. Je mag uiteraard ook vaker komen. Dat wat goed voelt voor jou vind ik belangrijk. Maak snel je afspraak. Je mag ook altijd even bellen of appen. 0644568443

Afspraak maken

error: Content is protected !!
Chat openen
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: