Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Het is lente en je kunt dat goed zien aan de natuur. Het is een explosie van kleuren en geuren. Maar er komen ook ongemakken om de hoek kijken zoals voorjaarsmoeheid, hooikoorts, hierdoor kun je minder energie ervaren. Wat mijn eigen vakgebied betreft is er veel sprake van nieuw leven. Lammetjes dartelen in de wei, koeien springen blij rond de wei in. Maar ook zijn er veel mensen zwanger van hun eerste of volgende kindje.

 

Een nieuw begin en een natuurlijk frisse start van nieuw leven in jullie gezin.

Zwanger zijn, geboorte en ouderschap hebben veel impact op ouders. Er is sprake van een verandering in je brein. Toch zijn dit niet vaak de eerste dingen die je ervaart en waar je aan denkt. We zijn vooral geneigd naar dingen als een kamertje, kinderwagen, kleuren, welke voeding ga ik geven etc…te kijken.

Maar dat er daadwerkelijk een verandering plaatsvindt in je relatie, daar kom je vaak later achter. Je wilt niet horen in deze periode dat een zwangerschap en ouderschap je relatie zeker gaat beïnvloeden. Maar dit is niet perse een nadeel natuurlijk. Er zitten vele mooie kanten aan het ouderschap. Maar hoe houdt je een relatie levendig als je allebei vermoeid bent? Daar willen mijn collega en ik het tijdens de gratis workshop die wij geven op zaterdag 13 mei met jullie over van gedachten wisselen.

 

Kom je ook? Toegang is gratis. Er zijn meerdere workshops te volgen.

Tijd: 14.00 tot 17.00

De koffie en wat lekkers erbij staan klaar.

Adres: Het Geerken 272 in Westervoort.

Voor meer informatie kun je terecht op http://www.ccgdeliemers.nl


Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: