Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Heerlijk, de lente, zelf geniet ik enorm van alles wat om ons heen in bloei komt. ik geniet van de jonge dieren in de wei, dartelende lammetjes. Heerlijk dat de dagen langer worden en de zon vaker schijnt en ons hart verwarmd. Vogels fluiten hun lied en bouwen hun nest. Bloemen, kruiden, planten, bomen, alles gaat weer groeien en bloeien.

In de lente voelen we onze energie stromen, het voelt als een nieuw begin.

Citrusoliën geven ons frisheid, licht, vrolijkheid en een gevoel van geluk. Ik houd er enorm van.

Bloemige oliën geven ons een blij en rustig gevoel. Lavendel is ontspannend, maar kan ook stimulerend werken. Bij gebrek aan energie kan bijvoorbeeld rozemarijn, gember en sinaasappel je een boost geven. ( rozemarijn niet bij een hoge bloeddruk). Het gebruik van etherische oliën heeft een krachtige werking. Ze zijn bij veel kwalen in te zetten en werken ook vooral preventief goed. Ze kunnen je zowel fysiek als mentaal een goede ondersteuning bieden, helpen je immuunsysteem te versterken en reguleren het zelfherstellend vermogen van je lichaam en zorgen voor balans en rust. Voor iedereen is een olie te vinden die helpend en ondersteunend kan werken. Maar let op! Het is geen tovermiddel. Bij ziekte raad ik je aan om eerst een arts te raadplegen. Wil jij beginnen met het gebruik van etherische oliën, dan raad ik je aan een deskundige te raadplegen en niet zomaar te gaan experimenteren.

Het is fijn om iedere avond een voetenbadje te nemen. Lekker ontspannend voor het naar bed gaan.

Recept voetenbadje: 5 ml neutrale badolie of een emulgator, 2 druppels lavendel, 2 druppels mandarijn, 1 druppel roomse kamille

Je kunt lekker experimenteren met wat jij lekker vindt er zijn zoveel mogelijkheden. Wil je meer weten over het gebruik van etherische oliën kijk dan eens verder op mijn site.

Leer meer over aromatherapie

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: