Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Vandaag viert het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap haar vijfde Lustrum. Hiermee wordt gelijk het Handboek psychiatrie en zwangerschap gelanceerd. (Mijke Lambregtse-van den Berg, Inge van Kamp, Hanneke Wennink (redactie)

 

Zwangerschap is meestal een blijde gebeurtenis maar tegelijk ook het grootste live-event in het leven van een vrouw. Dit kan voor iedere vrouw psychische problemen opleveren, maar is vooral voor de vrouw met een psychiatrische aandoening een groot risico.

Vandaag wordt het Handboek psychiatrie en zwangerschap gelanceerd tijdens het vijfde lustrum van het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap. Dit boek is geschreven door een groot aantal Nederlandse en Vlaamse experts met specifieke kennis, aanpak en ervaring op dit vakgebied.

Naast evidence-based en up to date informatie bevat dit handboek vooral veel praktische adviezen voor de behandeling en begeleiding van vrouwen met een psychiatrische kwetsbaarheid of aandoening, die zwanger zijn of willen worden.

Bron: LKPZ

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: