Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Voor een beter herstel na de bevalling is een mama massage een heerlijke ondersteuning

Hoera, gefeliciteerd met je kindje, je hebt een enorme klus geklaard. Een marathon gelopen, je voelt je misschien door de mangel gehaald, maar ook heel erg trots en voldaan. En dat mag ook, jij hebt eerst negen maanden een kindje gemaakt en gedragen en je hebt ook nog een bevalling doorstaan. Van 1 cel naar een heel mensje is een geweldige prestatie. Een bevalling heeft iets weg van een aardverschuiving. Je wereld staat op zijn kop en er komt veel op jou en je partner af.

Maar je hebt het goed gedaan, nu is het weer tijd voor jezelf. Het is belangrijk om ook na de geboorte van jullie kindje, goed voor jezelf te zorgen. Daarbij is een gezonde leefstijl belangrijk. Maar ook rust en balans zullen ervoor zorgen dat je je meer ontspannen voelt.

Met een mama massage zorg je voor een moment van ontspanning en rust.

Na de zwangerschap en bevalling heb je tot wel 12 maanden nodig om goed te herstellen, zowel fysiek, mentaal als hormonaal. Dat kost soms geduld.

De zorg voor je kind, de onderbroken nachten, de voedingen, wennen aan het moederschap en weer gaan werken en sociale contacten onderhouden, etc… zorgen ervoor dat jij veel ballen in de lucht moet houden. Je kunt je soms zo moe en uitgeput voelen en verlangen naar een moment voor jezelf. Gewoon weer even je eigen lijf voelen en voeden met energie. Zorgen voor rust en balans en lekker ontspannen.

Bij een goed herstel na de bevalling kan deze mama massage een heerlijke ondersteuning bieden. Wil jij goed herstellen en een moment van ontspanning ervaren dan is een massage gewoon heerlijk en zeker aan te raden.

Een mama massage helpt bij een sneller herstel

 • wil jij na de bevalling goed herstellen?
 • wil jij je fysiek en mentaal beter voelen?
 • wil jij dat de borstvoeding goed verloopt?
 • wil jij iets doen aan slaapproblemen en stress?
 • heb jij last van rug, schouder en nekklachten?

De geboorte van je kindje heeft zowel fysiek als mentaal veel impact op jou als moeder.

Een massage na de bevalling is een goede manier om je fysiek, mentaal en hormonaal weer in balans te brengen. Deze massage is gericht op ontspanning, herstel en energie voor jou als moeder.

Voordelen van deze mama massage:

 • rug, schouder en nekklachten verbeteren
 • ondersteunend bij het geven van borstvoeding
 • afvoer van de afvalstoffen gaat sneller
 • vermindering van hoofdpijnklachten
 • bevordert de bloedcirculatie
 • baarmoeder herstelt sneller
 • helpend bij kraamtranen en stress
 • ondersteunend als er sprake is van een postpartumdepressie
 • herstel na keizersnee verloopt beter

Deze mama massage is gericht op ontspanning voor jou als nieuwe mama in de hectische periode zo na de bevalling. Het is fijn je verhaal te delen over de bevalling, de nieuwe gezinssituatie, maar ook soms de mindere momenten in deze eerste, vaak pittige periode. Een nieuwe balans vinden kost soms tijd, zowel fysiek als emotioneel. Djoke is gespecialiseerd in zorg rond de geboorte.

Deze mama massage richt zich op je rug, bekken, nek en schouders. De massage wordt gegeven met essentiële oliën speciaal op maat voor jou samengesteld. Iedere moeder is uniek. Iedereen heeft iets anders nodig.

In een voor- en nagesprek heb je de gelegenheid je verhaal te vertellen en vragen te stellen. Even tijd voor jezelf waarin je kunt ontspannen en opladen.

Neem die tijd en laat je gewoon lekker verwennen

We beginnen met een heerlijk, warm en ontspannen voetenbadje met essentiële oliën.

Vervolgens kies je waar jij behoefte aan hebt. Samen kiezen we de bijbehorende olie, deze worden op maat toegepast, jij bent uniek.

Vervolgens geniet je van een lekkere en ontspannende massage, echt een moment voor jezelf.

Deze massage is geschikt voor iedere vrouw in de periode na haar kraamtijd. Ook als je borstvoeding geeft is deze massage een weldaad.

Na de massage drink je nog even iets met wat lekkers erbij.

Goede zorg begint bij jou! Omdat jij uniek bent. Even lekker de tijd voor jezelf.

Voor een massage van 60 minuten betaal je € 55,–

Voor een massage van 30 minuten betaal je € 35,–

Een cadeaubon voor een heerlijke en ontspannende massage wordt vaak zeer gewaardeerd.

Maak hier je afspraak

Corona regels:

Wij vragen elke klant om ons te helpen ons werk weer zo veilig mogelijk op te kunnen starten en vragen dus iedereen om de volgende regels op te volgen:

Maak geen afspraak, of bel deze af als je een van de volgende symptomen hebt of met iemand samenwoont die deze klachten heeft:

neusverkoudheid, hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts, kortademigheid, moeheid, hoofdpijn, conjunctivitis, ziek voelen en/of diarree

Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak binnen
Je kunt gewoon gebruik maken van het toilet, dit wordt na iedere cliënt zorgvuldig schoongemaakt

Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd en we ontvangen je graag in onze praktijk.

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: