Massage

Aanraken en aangeraakt worden is een eerste levensbehoefte

Massage van Djoke.nl draagt bij aan:

  • stressvermindering
  • werkt op je immuunsysteem
  • werkt angst reducerend
  • brengt lichaam en geest in balans

Als kinderen vanaf de geboorte kennismaken met massage, hebben zij daar later veel profijt van. Ruzietjes, slecht slapen, druk in het hoofd, stress, onze wereld met zijn hoge verwachtingen… Door een massage met etherische oliën komen gedachten tot stilstand, en ervaar je een moment van rust en balans. Even tijd voor jezelf.

Een aromatherapie-massage is een effectieve behandeling om lichaam en geest weer in balans te brengen. Het gebruik van etherische (essentiële) oliën geeft een extra dimensie aan de massages, geur doet heel veel met ons. Aromatherapie bevordert je emotionele, lichamelijke en geestelijke genezing, op een natuurlijke wijze. De aromatherapie-massages zijn geschikt voor jong en oud.

Als partners kan een massage een welkome aanvulling zijn op de relatie, maar ook bij het ouder worden, alleen komen te staan, dementie, ziekte en eenzaamheid kan een massage helpen bij het ondersteunen van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Tijdens het geven van handmassages aan ouderen zie ik regelmatig dat mensen weer gaan praten, lachen, beter slapen en zich gezien en gehoord voelen.

Bij Djoke.nl kun je terecht voor een heerlijke Vlinder Zachte Massage en diverse massages met etherische (essentiële) oliën. Deze oliën zijn 100% puur en natuurzuiver. Een behandeling met etherische (essentiële) oliën draagt bij aan het verminderen van stress en onrust, verbetert het immuunsysteem en vermindert ontstekingsreacties. Lichaam en geest komen weer in balans.

Laat je verrassen en gun jezelf de tijd om weer op te laden. Aanraking is een eerste levensbehoefte en dit ervaren we te weinig. De kracht van de menselijke aanraking helpt ons lichaam en geest sneller te genezen. Ervaar de vreugde van aromatherapie en (zwangerschaps – of kraambed) massage, het geeft je die glimlach terug.

Gun jezelf deze ervaring of boek een ervaring voor een ander. 

Contact

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: