Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Toen ik vier jaar geleden begon met het schrijven van mijn teksten voor Djoke.nl was ik vooral gericht op de moeder en haar kindje. Mijn missie is en was de moeder en haar gezin een steun in de rug te bieden en haar in de thuissituatie te begeleiden als er sprake is van een zwangerschaps-postpartum depressie, na het doormaken van een postpartum (kraambed) psychose of na het doormaken van een vroeggeboorte.

Maar toen kwam de vraag van mijn toenmalige werkgever Yunio kraamzorg of ik trainingen wilde geven over deze onderwerpen. Daar had ik nog nooit aan gedacht maar wat was en is het super om mijn lieve collega kraamverzorgenden te mogen scholen. Er ontstond een nieuwe passie voor mij en steeds duidelijker werd mijn eigen reis door het werkzame leven. Als ik de kraamverzorgenden scholing en begeleiding kan bieden, wanneer zij vragen hebben over deze onderwerpen kan ik veel meer moeders en hun gezinnen begeleiden.

Ik vind dat de kraamverzorgende van nu en morgen een stevig fundament legt onder het moeder-en ouderschap. Zij staan aan de basis van het leven van het kind en het ouderschap. Hoe mooi is dat?

Zij zijn dus de aangewezen personen om de moeder en haar baby/gezin een stevige basis mee te geven.

Dus ik dacht: als ik de kraamverzorgende school in deze onderwerpen dan kunnen moeders en hun gezin nog beter en eerder begeleiding en voorlichting krijgen.

Voor mij is er een passie bijgekomen, trainen van de kraamverzorgenden van Nederland.

Daarom heb ik besloten mijn roer om te gooien. Djoke.nl gaat verder als trainingscentrum voor kraamzorg.

Ik wil graag dat er een trainingscentrum is dat de kraamzorg van nu en morgen kan opleiden, zodat er door heel Nederland een netwerk van professionals ontstaat die de moeder en haar gezin adequaat kan begeleiden als bovenstaande problematiek zich voordoet.

Goede begeleiding, een steun in de rug, een luisterend oor, een wegwijzer dat is wat deze moeders nodig hebben.

Voor de kraamverzorgende worden deze trainingen geaccrediteerd. Voor andere zorgprofessionals kan accreditatie worden aangevraagd.

Deel dit artikel op jullie favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

Aanbevolen artikelen

error: Content is protected !!
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: