Ode aan de kraamverzorgende

Gisteren was ik bij het kraamcafe, dit wordt twee keer per jaar georganiseerd door het Vakblad Kraamzorg. Hier zorgen sponsoren ervoor dat kraamverzorgenden hun vakkennis op peil kunnen houden en elkaar kunnen ontmeoten om ervaringen uit te wisselen. Zij proberen een zo geod mogelijk aanbod te realiseren en wat vond ik het een eer er voor de tweede keer een workshop te mgoen geven aan mijn collega kraamverzorgenden. Al kraam ik zelf bijna niet meer, met veel plezier verzorg ik de trainingen voor deze zeer gemotiveerde kraamverzorgenden.

Hieronder de link van de ode aan de kraamverzorgende gezongen door Nina de la Croix

Deel dit artikel op jouw favoriete social media kanaal of via Whatsapp…

error: Content is protected !!
Chat openen
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: