Oncologie massage

Als je het bericht krijgt dat je kanker hebt, staat je wereld even stil.

Een ontspannende en liefdevolle massage kan je even helpen vergeten dat je ziek bent. Deze massage is gericht op ontspanning. Het laat je voelen dat je er nog bent. Met zorg, liefde, warmte en aandacht ervaar je de kracht van deze aanraking. Het is mogelijk dat je minder stress gaat ervaren en beter kunt slapen.

Deze massage werkt op de fascie. Dit is een onderdeel van het bindweefsel welke uit eiwit bestaat.

De fascie gaat kapot door de chemo en bestraling, het functioneert niet meer. Door massage kan de fascie als het ware weer tot leven worden gewekt.

Wil jij deze massage ervaren dan kom ik graag naar je toe en zullen we alle tijd en rust nemen om je zachtjes te masseren, rustig in je eigen tempo en in je eigen omgeving. Deze massage kost € 35,00 voor 30 minuten en € 60,00 voor een uur. Binnen Apeldoorn en omgeving betaalt u geen reiskosten.

Maak hier je afspraak

Er zijn drie lagen fascie: onderhuidse fasciediepliggende fascie, en verbindende fascie.

  • De onderhuidse fascie heeft als functie het vasthouden van lichaamsvet en water, en het geeft doorgang aan zenuwen en bloedvaten. In sommige delen van het lichaam omvat het spieren die de beweging van de huid toelaten.
  • De diepe fascie ligt dieper in het lichaam dan de onderhuidse fascie. Het maakt beweging van spieren mogelijk, en, net als bij de onderhuidse fascie, geeft het doorgang aan zenuwen en bloedvaten. Op sommige plaatsen in het lichaam verzorgt het bevestiging voor spieren en vangt het in enige mate schokken op.
  • De verbindende fascie ligt tussen de diepliggende fascie en de membranen die rond de lichaamsholten liggen. Het overbrugt de mogelijke ruimte tussen de diepe fascie en de membranen, het geeft flexibiliteit en maakt beweging van de interne organen mogelijk.

Bron: Wikipedia

error: Content is protected !!
Chat openen
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: