Bel Djoke

0644568443

mail Djoke

info@djoke.nl

Openingstijden

maandag tot vrijdag op afspraak

Een heerlijke, ontspannende massage voor jou. Alsof je op een heerlijke ontspannen wolk ligt en zachtjes heen en weer wordt gewiegd.

Even een momentje voor jezelf. Lekker tot rust komen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ontvang een heerlijke intuïtieve massage met essentiële oliën, speciaal toegepast op je eigen, unieke situatie. Vooraf heb ik een gesprek met jou en ontvang je een ontspannen voetenbad. Vervolgens stem ik mijn massage af op dat wat jij op dat moment nodig hebt, dit kan iedere keer weer anders zijn. Na de massage ontvang je van mij een heerlijke essentiële olie voor thuis.

Gemasseerd worden op een warmwaterkussen is een bijzondere ervaring en echt een weldaad voor je lichaam en geest. Je ligt op twee heerlijke warmwater kussens, het lijken net superkruiken. Door het kabbelende warme water voel jij je lekker ontspannen. Je spieren warmen heerlijk op, de doorbloeding wordt beter. Deze massage is een weldaad voor iedereen, maar ook zeer geschikt bij rugklachten, fibromyalgie, bekkenklachten, ademhalingsproblemen, etc…

Tijdens deze ontspannende massage lig je op je rug en worden je rug, nek en schouders van heerlijk gemasseerd met verwarmde essentiële oliën in een draagolie, beide pure en zuivere oliën. Daarnaast worden ook jouw armen, handen, benen, voeten, indien gewenst de buik en uiteraard jouw gezicht gemasseerd.

Waarom een ontspannende massage op een waterkussen?

Een heerlijke en ontspannende massage op het warmwater kussen zorgt ervoor dat je even helemaal loskomt van de dagelijkse stress en spanning die je kunt ervaren in lichaam en geest

Daarnaast zorgt een deze massage voor:

  • bevordering van de bloedcirculatie en stofwisseling
  • bevordering van de afvoer van vocht en afvalstoffen
  • bestrijding van vermoeide spieren, spierspanning en spierkrampen
  • bestrijding van algemene vermoeidheid en spanning.
  • na een goede ontspanningsmassage ben je weer helemaal in balans en voel je je fit en energiek

Deze massage is heerlijk als je last hebt van stress, onrust, slapeloosheid, vermoeidheid, spierpijn, maar is natuurlijk ook gewoon een prettig moment voor jezelf.

Je voelt je meer in balans, je versterkt je imuunsysteem en ondersteund je zelfherstellend vermogen van je lichaam, je slaapt beter en ervaart minder stress.

Gun jezelf deze heerlijke en ontspannende massage.

Deze massage kost € 50,00 voor 60 minuten

Maak hier je afspraak

Djoke,nl richt zich vooral op de vrouw van nu.

error: Content is protected !!
Chat openen
Maak hier je afspraak
%d bloggers liken dit: